Nova reklama
0

Hugh Hefner voli zečice, ali Bavariju što tek voli

Sarajevo-x.com
Bavaria je krenula s novom kampanjom u kojoj se pojavljuje američki celebrity, uspješni poduzetnik i osnivač Playboy carstva - Hugh Hefner. Ovom reklamom, snimanoj u Playboyevoj vili u Los Angelesu, Bavaria je uspjela dobiti još jednu iznimnu ličnost u svoj portfolio, u kojem se već nalaze Don Johnson, Marco van Basten i Mickey Rourke.

Hugh Hefner je poznat po svom Playboy carstvu i vrlo je cijenjen u svijetu glamura. U 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, uspješno je koristio svoj TV show, Playboy magazin i Playboy Jazz fetival kao bi se povezao sa zvijezdama kao što su Marilyn Monroe, Miles Davis, princeza Grace i Bob Dylan. Tada je, na svoj nekonvencionalan način, javno prozivao svaki oblik socijalnih problema, diskriminacije i ograničenja slobode govora.

"Za nas je Hugh Hefner jaka medijska ličnost, ali i savršeni poduzetnik, koji se usuđuje ići svojim putem. Bavaria se snažno poistovjećuje s njegovim nekonvencionalnim poduzetništvom. Reklama pokazuje kako Hefner zna zasladiti svoj život iz snova na vlastiti način! I taj njegov način se savršeno uklapa u našu kapanju 'ETO!'", objasnio je Peer Swinkels, član uprave Bavarije.

Hugh Hefner je odlučio učestvovati u Bavarijinoj kampanji i time učinio iznimku. S obizorm da ima 85 godina, jako rijetko se pojavljuje u reklamama. No, vidjevši scenarij iz Bavarije, promijenio je mišljenje.

"Jako sam zadovoljan rezultatom", kazao je.

Nova Bavarijina kampanja je nenamjerno lansirana u izvanrednom trenutku. Podsjetimo 14. juna, tek nekoliko dana prije vjenčanja, Hefnerova zaručnica Crystal Harris odlučila je spakovati stvari i otići iz Playboyeve vile.

Uz neočekivani prekid pojavljivanje Crystal u reklami i ostali detalji, kao fotografija iznad kamina odjednom su postali jako simbolični.