Gastro
0

Dva nova neodoljiva okusa Dukatos jogurta

Dva nova neodoljiva Dukatosa stigla su iz Lactalisa: Dukatos limun kolač med i Dukatos višnja & vanila.

Željeli biste se na trenutak sakriti od jeseni, krenuti na putovanje osunčanim grčkim otocima i prepustiti se beskrajnom uživanju u kremastoj čaroliji? U Lactalisu su osluškivali vaše trenutke čežnje za najfinijim okusima i slasnim i osvježavajućim zalogajima i pronašli njihove oaze u novim Dukatosima.

Dukatos, grčki tip jogurta, omiljen je zbog svoje guste i kremaste teksture. Bogatiji je hranjivim sastojcima od običnog jogurta, sadrži više proteina, a manje šećera i ugljikohidrata, što ga čini zdravijom namirnicom pogodnom za one koji vode računa o sebi i svojoj ishrani.

Dukatos limun kolač med

Kremasto zadovoljstvo sa osvježavajućom notom limuna i slasnom aromom meda uvjerit će vas da ne samo da se privlače, različitosti savršeno funkcioniraju zajedno, čineći neodoljive kombinacije. Dukatos limun kolač med probudit će vaša ušuškana čula, kao doručak učinit će vaše jutro vedrijim, kao užina doskočiti popodnevnoj melanholiji i vratiti energiju za sve izazove večeri.

Dukatos višnja & vanila

Kraljica svih začina, koja nikada ne ostaje neprimijećena, ovoga puta u zagrljaju sa strastvenom višnjom, očarava i mirisom i okusom. Njeno veličanstvo vanilla, u kremastom jogurtu sa komadićima višnje, pružit će vam nezaboravan užitak koji obara s nogu. Želite lagan doručak, dodatnu dozu energije u toku dana, ili da izmamite osmjeh dragoj osobi. U svakoj prilici nepogrješiv izbor je Dukatos višnja & vanila.