"Beauty candy"
0

Brazilci nude slatkiše bez kalorija

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Predstavljen kao "nula kalorija", slatki bombon, koji povećava nivo energije, poboljšava zdravlje, usporava proces starenja i poboljšava ten,e će postati hit na tržištu sljedeće godine.

"Beauty candy" sadrži nula masnoća, konzervansa, šećera i natrija, ima vrlo malo kalorija te je pakiran s kolagenom i vitaminima da se brine "za ljepotu iznutra prema van''.

Čarobna bombona je već u prodaji u Brazilu, a uskoro će se moći naći i na tržištu Velike Britanije.

"Kao roditelj, ja ne želim da moje kćeri jedu ovo i da imaju predstavu o tome da će ih nekako proljepšati. Poslastice i čokolade su za to da se uživa u njima, a nisu tu kao potencijalna pomagala zdravlju i ljepoti", rekao je za Daily Mail Angus Kennedy, glavni degustator čokolada za brojne slastičare i otac četvero djece.

Kennedy je dodao da je moralno pogrešno promovisati ovakvo nešto ljudima. "Beauty bombon" izgleda kao još jedan ciničan pokušaj da se proda proizvod ljudima koji nisu zadovoljni svojim izgledom.

"Beauty candy" je dio brenda "Beauty in", kojeg je prošlog ljeta pokrenuo brazilski privrednik i član visokog društva u toj zemlji Cristiana Arcangeli.

Pedesetjednogodišnji Arcangeli smatra kako će ova linija proizvoda podići ljepotu na novi nivo. Kako god, bombon je trenutno dostupan u četiri okusa, a na britanskom tržištu će koštati 7,50 funti.