Gastro
29

Argeta mame su odobrile novo pakiranje Argeta paštete

Sponzorisani članak
Prije dvije godine u Bosni i Hercegovini i u još 5 zemalja u regiji, mame su bile učesnice Argetinog projekt "Odobrile mame".

Cilj projekta je bio da 18 izabranih mama posjete Argetine tvornice u Sloveniji i u Bosni i Hercegovini, izvrše temeljnu kontrolu sastojaka i pogona te u ulozi najstrožijih sudaca ocjene proces proizvodnje Argete.

Emina Čakalović, jedna od pobjednica u projektu, prisjeća se iskustava tog putovanja i razmjenjuje impresije noviteta u vezi Argete, koja se odnedavno nalazi u novom pakovanju.

"Prošle su dvije godine od naše posjete tvornici, a ja se još uvijek rado sjećam tog nezaboravnog iskustva i druženja s Argeta mamama iz regiona. Tom priliko uvjerili smo se u besprijekornu higijenu te da proizvodni proces i sastojci zadovoljavaju i najstrožije kriterije. Sretna sam što je Argeta danas ne samo sinonim za kvalitet delikatesnog namaza nego i za novu ekološki prihvatljivu dozicu koja krasi police naših prodavnica. Moderni dizajn dozice osigurava i bezbjednije otvaranje, a uz to upotreba aluminijskog pakovanja je i manje štetna za okoliš. Prije dvije godine dala sam najvišu ocjenu za kvalitet sastojaka ovog omiljenog delikatesnog namaza, a sada to činim i za novo pakovanje".

Argeta se danas smatra najvećim proizvođačem pašteta u Evropi s prodajom više od 100 miliona proizvoda godišnje. Nalazi se u trgovinama u više od 20 zemalja, njegujući prepoznatljiv imidž i poseban odnos s potrošačima. U novom pakovanju, dizajniranom u skladu s najnovijim trendovima, Argeta dodatno pojačava svoju konkurentsku poziciju. Osim novog pakovanja, Argeta je redizajnirala i web stranicu na kojoj se nalaze aktuelni sadržaji i puno savjeta koji mogu uljepšati naš svakodnevni život.

Provjerite www.argeta.ba i ponovo se upoznajte s Argetom.