lifestyle
0

Frano Lasić voditelj bosanskog "Milijunaša"

Sarajevo-x.com / Index.hr
Frano Lasić
Frano Lasić
Kako saznaje hrvatski portal Index.hr, dubrovački gospar, zagrebački glumac, beogradski ugostitelj i internacionalni plejboj, Frano Lasić, od jeseni će na televiziji OBN voditi bosansku verziju licencnog kviza "Tko želi biti milijunaš".

"Super milijunaš" naziv je bh. verzije popularnog kviza u kojem će glavna nagrada iznositi milion konvertibilnih maraka. Tako će "Super milijunaš" postati kviz uvjerljivo najraskošnijeg nagradnog fonda od svih licencnih verzija tog kviza u državama na prostoru bivše Jugoslavije.

Da je polivalentni estradnjak Frano Lasić, koji se okušao u glumačkim, pjevačkim i voditeljskim ulogama na korak od preuzimanja voditeljske stolice, potvrdila nam je Munevera Halvadžija, na OBN-u zadužena za odnose s javnošću: "Frano Lasić ove sedmice dolazi u Sarajevo kako bi dogovorili sve detalje".

Zanimao nas je i komentar na fantastičnu cifru koju će pobjednici bosanskog milijunaša osvojiti. "Tačno je da će pobjednik osvojiti milion konvertibilnih maraka. Odlučili smo se za takav iznos jer je u svim zemljama gdje se Milijunaš prikazuje pravilo da je nagrada u iznosu od milion novčanih jedinica te zemlje."