lifestyle
0

eKupon nudi najatraktivnije i najraznovrsnije ponude različitih kategorija

Vrijeme je novac i zato vam, da biste napravili pravi izbor, preporučujemo online kupovinu uz popuste do 90 posto, u kojoj možete uživati uz jutarnju kafu, pauzu ili poslijepodnevni odmor.

eKupon je portal koji svojim sadržajem daje priliku korisniku da na jednostavan način dođe do ponude, nudi bogat sadržaj, ali istovremeno ističe razlike u ponudama kako bi zadovoljio potrebe svih kupaca.

Ponude su grupisane po kategorijama, a ovom prilikom izdvajamo neke od njih:

  • Test intolerancije na hranu možete uraditi za 99 KM u ordinaciji Biohem. eKupon je osigurao super cijenu za ponudu.

  • Ukoliko još uvijek niste uspjeli iskoristiti godišnji odmor, onda je za vas ponuda turističke agencije M-97 da provedete sedam dana u Istanbulu po super cijeni od 429 KM.

  • Putem eKupona iskoristite čak 70 posto popusta na stomatološke usluge u ordinaciji Smile Dent. Za samo 24 KM umjesto 80 KM izvršite pregled, popravak i ultrazvučno skidanje kamenca.

  • Rane kontrole mogu spasiti život stoga ne oklijevajte i obavite sistematski ginekološki pregled u ginekološkoj ordinaciji Femina po super cijeni od 125 KM, kod specijaliste za kolposkopiju i citologiju mr. dr. Anje Tomić-Čića.

  • Ljeto je na izmaku, a vi i dalje želite zadržati vitku liniju i formu, upravo zbog toga ne propustite popust od nevjerovatnih 91 posto u klubu Body zone. Platite samo 18 KM umjesto 210 KM za četiri personalna treninga i četiri grupna treninga sa uključenim planom ishrane, mjerenjima i dijagnostikom fizičkog stanja.

  • Koristite popuste na eKuponu i oslobodite se stresa uz manuelnu masažu cijelog tijela i piling u salonu ljepote Ena, uz čak 70 posto popusta. Platite 18 KM umjesto 60 KM za masažu cijelog tijela uz piling šaka i stopala.

  • Gastronomski užitak udvoje doživite u neponovljivom ambijentu Pivnice Sarajevo. Uz eKupon uštedite čak 50 posto za ukusni ručak.

  • Da Vaše lice ne osjeti promjenu godišnjih doba eKupon se potrudio zajedno sa kozmetičkim salonom Solutions. Tretman ultrazvučnog pilinga uz 71 posto posto popusta nesumnjivo će prijati Vašoj koži lica. Pored spomenutih ponuda ovaj portal vam svaki dan donosi nekoliko novih ponuda, a kategorizacija ponuda olakšat će vam pronalazak najzanimljivije ponude.

Osim putem portala eKupon.ba, više informacija o ponudama možete dobiti, na Facebook stranici ili na prodajnom mjestu eKupona u BBI centru, gdje vam je omogućeno obavljanje kupovine kupona u gotovini, kao i informiranje o ponudama ili saradnji s portalom.