lifestyle
0

Don King u Dubrovniku

FENA
U hotelu Croatia u Cavtatu od 29. oktobra do 4. novembra ove godine održat će se međunarodna konferencija Svjetske boksačke organizacije, odnosno 44. WBC svjetski kongres u profesionalnom boksu.

Najavio je to danas u Dubrovniku na konferenciji za novinare najveći svjetski boksački promotor i ambasador WBC-a Don King.

On je također kazao kako će ovaj skup okupiti sudionike iz 160 zemalja svijeta među kojima su najrenomiraniji svjetski promotori, manageri i šampioni kako sadašnji tako i bivši što je najbolja garancija kolika je važnost ovog športskog događaja.

Ovo je prvo put da se svjetski kongres najrenomiranije i najstarije Svjetske boksačke organizacije WBC održava na ovim prostorima što bi trebao biti dodatni poticaj razvoju i promociji profesionalnog boksa.

Pored kongresa Hrvatska bi ove godine mogla biti domaćin nekim velikim priredbama pod okriljem WBC-a, a kao gradovi domaćini spominju se Rijeka i Zagreb dok bi u Dubrovniku mogao biti održan boksački spektakl u sklopu kongresa, kazao je promotor konferencije Harry Gorian.