lifestyle
0

Dnevni horoskop

NINA
Dnevni horoskop za četvrtak, 2. septembar

Ovan

Suočeni s mnoštvom očekivanih i neočekivanih manjih poteškoća, mogli biste izgubiti strpljenje i nepotrebno zaoštriti odnose u svojoj radnoj okolini. Vaš glas svakako se treba čuti, no neka to bude na način prihvatljiv i drugima. Najviše novca donosit će vam aktivnosti kojima se bavite s vremena na vrijeme, a veći uspjeh mogli bi postići oni koji se bave prodajom i kupnjom nekretnina.

Bik

Neka obećanja koja ste dali, bilo na poslovnom, bilo na ljubavnom planu, danas ćete morati ispuniti, zato budite na to spremni. Slobodni Bikovi imat će mogućnost izbora jer za njih će se istovremeno zanimati dvije osobe suprotnog spola, no nemojte misliti da će izbor biti lak - obje će imati kvalitete koje će vas podjednako privlačiti. Odaberite srcem, no poslušajte i glas razuma jer u tom ćete slučaju vezom biti zadovoljniji.

Blizanci

Poslovna situacija bit će stabilna, a kako će se stvari dalje odvijati najvećim će dijelom ovisiti o vama i vašim sposobnostima. Velike šanse za uspjeh imaju Blizanci koji se bave novčarstvom, osiguranjem, izdavaštvom i medicinom. Bit ćete spremni na suradnju, a jedna utjecajna osoba nesebično će vam pomoći ukoliko zatreba. No i vi ćete znati uzvratiti uslugu kada to bude potrebno.

Rak

Ako se odlučite napraviti značajan zaokret s ciljem poboljšanja vaše financijske situacije te spremno prihvatite i neki pomalo rizičan potez, zvijezde ukazuju da biste mogli uspjeti, no nemojte pretjerivati - neka rizik ostane u razumnim granicama. Što više vremena odvojite za sebe i opuštanje, to ćete se bolje osjećati, biti zadovoljniji i zdraviji, stoga ćete i ljubavne probleme lakše i brže rješavati.

Lav

Raspršenost interesa i pažnje činit će vas rastresenima. Iako ćete biti zdravi i puni energije, nezadovoljstvo koje biste mogli osjetiti pokušajte usmjeriti na svoj izgled, zato udovoljite sami sebi te posjetite frizera, kozmetičara ili kupite novu odjeću. Na razvoj događaja, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, trebali biste gledati s više optimizma jer situacija, mada vam se neće tako činiti, uopće neće biti loša.

Djevica Odgovornost za jedan poslovni potez kojeg ste napravili nedavno morat ćete prihvatiti, stoga se ne kolebajte jer ćete u protivnom sami sebi stvoriti nepotrebne probleme. Vezane Djevice osjetit će želju za unošenjem promjena u svoju vezu, no avanture bi mogle biti opasne, zato se pokušajte zadovoljiti flertom, istovremeno pazeći da se ne pretvori u nešto ozbiljnije. S druge strane, možda ste i vi malo dosadili partneru. Ako se ne bojite odgovora, pitajte ga.

Vaga

Vaši će poslovi ovisiti i o potezima drugih, tako da ćete neke poslove morati staviti u drugi plan te strpljivo pričekati daljnji razvoj događaja. Vrijeme posvetite planiranju novih poslovnih aktivnosti jer vas u novim poslovima očekuje potpun uspjeh na kojeg nećete morati dugo čekati. Zanimljivih ljubavnih poznanstava neće biti, a osoba kojoj ćete se dopasti bit će vam dosadna. Zdravlje će vam biti dobro.

Škorpion

Biti ćete dobro raspoloženi i svatko će htjeti biti u vašem društvu. Škorpioni samci trebali bi iskoristiti ove trenutke jer, ukoliko vam je stalo skrenuti pozornost jedne osobe suprotnog spola koja vam se sviđa, danas ćete u tome sigurno uspjeti. Upustite se u avanturu, nećete požaliti. I vezanim predstavnicima znaka flert je izgledan, a želite li ići dalje od toga, savjetujte se s vlastitom savješću. Zdravlje će vam biti vrlo dobro.

Strijelac

Uz potrebnu dozu sreće, danas ćete biti u mogućnosti ostvariti sve što ste priželjkivali. Očekujte promjene i na poslovnom i na ljubavnom planu jer trud koji uložite donijet će vrlo dobre rezultate. Pripadnici ovog znaka koji započnu novu ljubavnu vezu mogu biti sigurni da će ona biti vrlo dobra, a moguće je i da završi brakom. Neće sve poslovne mogućnosti biti dobre, no dovoljna vam je i jedna prava.

Jarac

Ne brinite ako vam se neke situacije učine problematičnima, pričekajte radije njihov krajnji rezultat. U sferi posla moguć je iznenadni premještaj na neko drugo radno mjesto, što vam se baš i neće dopasti, ali financijska situacija mogla bi vam se radi toga popraviti. Ne budite tvrdoglavi, dopustite svojem ljubavnom partneru da provede u djelo svoj naum jer od toga će vaša veza imati koristi.

Vodenjak

Na pomolu je novo prijateljstvo, stoga slobodni predstavnici ovog znaka mogu očekivati ulazak u ljubavnu vezu. Ako se na to odlučite, preispitajte sami sebe i budite sigurni u ono što hoćete jer ukoliko napravite neki nepromišljen potez, od nove se ljubavne veze možete oprostiti. U sferi posla neće biti bitnih promjena, pa stoga nastavite svoj posao u uobičajenom ritmu. Zdravlje će vam biti dobro.

Ribe

Moguće su neke nesuglasice u vašoj radnoj sredini, stoga pripazite jer postoje ljudi koji se samo prave da su vam prijatelji i koji vam mogu nanijeti štetu veću no što se to isprva može učiniti. Osjećat ćete se pomalo premorenima, pa ako ste u mogućnosti, izađite negdje u prirodu, odnosno barem prošećite na svježem zraku. Čudne ideje vašeg ljubavnog partnera ne uzimajte za ozbiljno, proći će ga još danas.