lifestyle
0

Danin Alimanović "Silver Man"

Sarajevo-X
U okviru ekskluzivne promotivne aktivnosti Coca-Cola light u Bosni i Hercegovini pod nazivnom "Srebrni Izazov", Wendy Sarria - južnoafrički model i zaštitno lice najnovije Coca-Cola light kampanje, sinoć je u klubu Coloseum izabrala svog srebrnog para između Danina Alimanovića, Borisa Ciglera i Dejana Radovića.

Pobjednik Danin Alimanović je ponio titulu Silver Man za Bosnu i Hercegovinu, te će u okviru predstojeće nagradne igre Coca-Cole light učestvovati u promotivnim aktivnostima.

Kandidati su pred sobom imali tri srebrna izazova: takmičenje u plesu, spravljanju koktela, dok je treći izazov bio odgovoriti na pitanja koja im je Wendy postavila. U odličnoj atmosferi Coloseuma, i gledaoci su se zabavljali, dajući svoj glas kandidatima gromoglasnim pljeskom.

Novinarima su predstavljeni i detalji nagradne igre koja počinje 15. marta i traje do 16. maja 2004. godine pod nazivom "Spojite se u srebrni izazov". U nagradnoj igri učesnici mogu osvojiti BMW 116i, MasterCard kartice u vrijednosti od 5.000 i 25.000 KM, i Canon digitalne kamere.

Za "stiling" kandidata bio je zadužen je poznati bh. modni trio Kao Pao Shu, koji ih je obukao u svoje casual i sportske kreacije, dok su se u elegentnom izdanju kandidati predstavili u Granoff odijelima.

Noć Srebrnog Izazova svojevrsni je nastavak projekta iz 2004. godine pod nazivom Silver Lady. Prošle godine je organizovana modna revija za mlade bh. modne dizajnere čiji je zadatak bio kreirati svoje vizije srebrnog iskušenja. Kreacije su bile predstavljene na glamuroznoj modnoj reviji, a žiri sastavljen od poznatih javnih bh. ličnosti odabrao je pobjednika - haljinu mlade kreatorke Azre Mehić, koju je za tu priliku nosila poznata manekenka Ivana Petrović, koja je ove godine sa Ognjenom Blagojevićem vodila Noć Srebrnog Izazova.