lifestyle
0

Copy&Paste: Saga o Amaru i Andrei se nastavlja

svet.co.yu
Andrea Lukić
Andrea Lukić
Magazin "Svet" i dalje prati dešavanja između Amara i Andree. Top model Andrea Lukić i fudbalski stručnjak Amar Osim ponovo su zajedno.

Da bi dokazala da se nedavno između njih desila tek obična svađa, ova seksepilna manekenka pojavila se u svečanoj loži fudbalskog stadiona u Trebinju na prvoj finalnoj kup utakmici između F.K. Leotara i F.K. Željezničara, bodreći gostujuću ekipu svog dečka.

Pobeda je za obe ekipe bila imperativ pa je zato kapiten "Leotara" Siniša Mulina iskoristio Andreinu posjetu da bi iznervirao Osima.

U poluvremenu utakmice, na putu ka svlačionici, Mulina je treneru "Želje" čestitao na, kako je rekao, "super ribi" koja ima vremena da ga prati na utakmicama ali ga je i priupitao da li je siguran da Andrea ne flertuje s navijačima. Amar je na ovo pitanje potpuno pobesneo i pokušao da se fizički razračuna sa Mulinom uputivši mu nekoliko psovki i zamahnuvši šakom u pokušaju da ga klasičnim nokautom pošalje na pod.

Na svu sreću, sve se završilo na pokušaju jer su u tom momentu priskočile njihove kolege i razvadile suparnike. Nastavak borbe za Andreinu čast očekuje se u uzvratnom susretu ova dva kluba koji će se desiti na stadionu "Koševo" u Sarajevu 27. maja, kada će Amar, osim ekipe "Leotara", "srdačno" dočekati i njihovog kapitena.