lifestyle
0

Camay Delicat - novi sapun na tržištu

Sponzorirani članak
Camay je bio prvi parfemisani sapun, lansiran 1926 g. Do tada su sapuni bili samo korišteni za pranje veša i za kupanje, tako da je Camay bio inovacija koje je transformisala sapun u odličan kozmetički preparat.

Kako je bio prvi deluxe sapun, Camay je pružao mekani i delikatni osjećaj na rukama, licu i tijelu, kao i nježni miris. On nije bio samo profinjen, čist i parfemisan – to je također bio prvi bijeli sapun. Izvedeno od cameo, simbola za uglađenost i ženstvenost, ime novog sapuna je uskoro postalo omiljeno ženama.

Ugodite sebi mekanim dodirom i delikatnim mirisom nove Camay Delicat kolekcije

Sada imate novu Camay Delicat kolekciju inspirisanu mekoćom francuskih parfema! Tri sapuna i gela za tuširanje (Camay Naturelle, Camay Douce i Camay Soyeuse) će vas milovati svojim nježnim dodirom i delikatnim mirisom, podsjećajući na francusku eleganciju, kako bi istakli male stvari koje ga zavode.

Zadovoljite svoja čula sa tri delikatne arome nove kolekcije:

• Camay Naturelle: mekana i suptilna aroma odražava vašu prirodnost čineći vas jedinstveno privlačnom. Mješavina cvijeta narandže sa svježim, zelenim završnim notama u voćnom kompleksu postaje vaša mala tajna u nježnim trenucima.
• Camay Douce: isprobajte aromu čarolije. Zavodljivi miris voćno – biljnih esencija, sa završnim notama gardenije, mandarine i ruže vam pomaže da se osjećate ženstveno i suptilno sexy, čineći vas šarmantnom za muškarca vaših snova. • Camay Soyeuse: izaberite mekani parfem koji sadrži tople i blage arome nježne senzualnosti, mješavina orijentalnih esencija, grejpfruta sa čulnom voćno-cvjetnom aromom. Zavodljivi osjećaj kašmira i suptilna elegancija, učiniće da se osjećate neodoljivo.

[SLIKA]1[/SLIKA]