lifestyle
0

Brad Pitt i Jennifer Aniston službeno prekinuli

NINA
Hollywoodski par iz snova Brad Pitt i Jennifer Aniston više nisu zajedno, nakon višemjesečnih spekulacija o njihovoj borbi za očuvanje braka.

Par je izjavio da su se odlučili rastaviti, ali da su ostali dobri prijatelji.

U zajedničkoj izjavi za časopis People, Pitt i Aniston su kazali: "Želimo objaviti da smo nakon sedam godina braka odlučili da svako krene svojim putem. Za one koji prate ovakve stvari, želimo kazati da naš razvod nema nikakve veze sa spekulacijama od raznoraznih medija. Rastava je zajednička odluka. Sretni smo što ćemo ostati odani prijatelji i nastaviti jako cijeniti jedno drugo.''

Zvijezda filma ''Ocean's Twelve'' Pitt (41) i jedna od zvijezda serije ''Prijatelji'' Aniston (35) upoznali su se 1998. da bi se u julu 2000. vjenčali na otoku Malibu.

Posljednjih sedmica na fotografijama na kojima se Anistonova našla nije na ruci imala svoj dijamantni vjenčani prsten, te su nakon toga mnogi radoznali novinari zaključili da je došlo do ''nevolja u raju''.

Kakogod, ispostavilo se da se par pomirio za Novu godinu, koju su proveli na Karibima s još jednom od zvijezda serije ''Prijatelji'' Courteney Cox i njenim mužem Davidom Arquetteom.