Nagradna igra
0

Roditeljstvo.com i Top Shop nagrađuju!

Sponzorirani članak
Od 12. septembra do 12. oktobra svi registrovani članovi portala Roditeljstvo.com imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Kraj je ljeta, odmori su završeni, baterije napunjene i pred nama su novi izazovi. Neki će se spremati za prvi polazak u vrtić, neki za školu, dok će se neki prvi put susresti sa roditeljskom ulogom.

U cilju da vam početak ove jeseni bude što produktivniji, bezbrižniji i ljepši, Roditeljstvo.com i Top Shop pripremili su za vas nagradnu igru. Kroz učešće u raspravama na forumu i zanimljive sadržaje na portalu, skupljajte bodove i postanite kandidat za super nagrade.

Družite se, dijelite iskustva, brige, veselja i savjete i osvojite vrijedne nagrade: Cardio Twister, Anticelulitni masažer Celluless MD ili Walkmaxx Sporty patike! Za one najvrjednije koji ne uspiju osvojiti glavne nagrade, pripremili smo i niz utješnih, zanimljivih i korisnih poklona.

Detaljnije o nagradnoj igri, nagradama, i pravilima učešća pročitajte na portalu Roditeljstvo.com.

Učešće je moguće samo za registrovane članove portala Roditeljstvo.com. Ne propustite priliku da baš vi osvojite nagradu. Prijavite svoj korisnički račun već danas.