Druženje mama
0

GuGu i Baby Centar čajanka za trudnice

Sponzorirani članak
Babycentar i GuGu.ba organizovali su u subotu u poslijepodnevnim satima u prostorijama prodajnog-edukativnog centra Baby Centar (BBI, -1 nivo) tematsko druženje za trudnice i mame korisnice ovog portala.

Razgovaralo se o dojenju i prednostima koje dojenje ima za dijete i za majku. Savremeni razvoj medicine, tehnike i tehnologije najviše je negativnih uticaja imao na trudnoću, porod i naročito dojenje. Mame koje imaju bogato iskustvo u dojenju prihvatile su se zadatka da svojim savjetima, pričama i kroz razgovor doprinesu stvaranju što boljih uslova za uspješno dojenje budućih mama.

Ugodno druženje uveličao je Baby Centar svojim vrijednim poklonima za mame buduće dojilje. Baby centar inace raspolaze kompletnim asortimanom Philips Avent, Anita (trudnički veš), CAM (talijanski proizvođač kolica, autosjedalica i ostale baby opreme) kao i širokim asortimanom razvojnih igračaka renomiranih evropskih proizvođača. Baby Centar je jedinstveno mjesto u Sarajevu, gdje trudnice i roditelji mogu pronaci sve sto im je potrebno za njih i njihovo dijete, a ljubazno i educirano osoblje je spremno pomoci svojim savjetima.

Tematsko druženje i saradnja Baby Centra i GuGu.ba portala protekla je u veoma ugodnoj atmosferi i već pripremamo sljedeći susret i nove, zanimljive i aktualne teme ne samo za trudnice, nego i za sve ostale korisnike portala.