Bebe
0

Disneyevi klasici: "Auti" u prodaji od 6. februara

Kompanije Tropik i Egmont nastavljaju sa predstavljanjem kolekcije 25 izabranih Disneyjevih priča.
I u 2014. godini mališani i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece. Urađene u tvrdom povezu, sa prelijepim ilustracijama na 64 stranice, ove slikovnice postat će sastavni dio brojnih porodičnih biblioteka. U kolekciji "Disney klasici - Priče uz koje se sretno raste" nalaze se "101 Dalmatinac", "Petar Pan", "Mala sirena", "Bambi", "Kralj lavova" i mnogi drugi naslovi.

"Auti" je osamnaesta po redu slikovnica iz popularne kolekcije Disneyjevih klasika. Munjeviti Jurić je trkaći auto u usponu koji želi samo jedno – biti najbolji! Između dvije utrke igrom slučaja dospije u gradić koji živi u svom, pomalo usporenom, ritmu. Ali kako Munjeviti upoznaje sve više automobila, stječe i sve više prijatelja. Oni mu pomažu na njegovom putu do uspjeha, ali ga uče i drugim važnim vrijednostima u životu…

Svima koji propuste neku od knjiga u redovnoj prodaji, bit će omogućeno da iste naruče putem službene web stranice www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 062/747-704. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici, a iz produkcijskih razloga knjige na ćirilici neće biti puštane u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi.