Novi portal Roditeljstvo.com
0

Biti roditelj je najljepši i najteži posao

Sarajevo-x.com
Zašto moja beba plače? Kako pomoći djetetu da se snađe u vrtiću? Šta je važno za polazak u prvi razred? Kako naučiti dijete da savlada matematiku? Kako da razgovaram sa svojim tinejdžerom? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja svakodnevno muče roditelje pronađite na novom portalu <a href="http://Roditeljstvo.com">Roditeljstvo.com</a>.

Portal Roditeljstvo.com namijenjen je roditeljima, ali i svima onima koji dijele radosti i brige odrastanja svojih najmlađih i najslađih. Ovaj mladi portal je iznikao iz entuzijazma da okupi roditelje oko aktuelnih tema, od perioda prije trudnoće, pa sve do konfuznog perioda tinejdžerskih godina, a u cilju stvaranja zdravih osnova za odrastanje naše djece.

Oni koji još nisu postali roditelji mogu se informisati o načinima pripreme za trudnoću, te dobiti savjete o problemima vezanim za neplodnost i začeće. Za trudnice je pripremljena posebna kategoriju koja će ih voditi kroz sve promjene, radosti, brige i slatka iščekivanja. Naročita pažnja je posvećena dijelu portala koji se tiče njege beba, te je nadograđen kategorijama prepunim korisnih tekstova o predškolskoj i školskoj djeci. Nije zaboravljeno ni najosjetljivije doba adolescencije.

Čitatelji se mogu zabaviti se uz dječji horoskop, izračunati termin poroda i pratiti trudnoću iz sedmice i sedmicu, ili se jednostavno registrirati i pridružiti raspravama na forumu. Portal Roditeljstvo.com je otvorena zajednica svih roditelja gdje možete aktivno kreirati sadržaj, tražiti savjete i družiti se.

Svi se mogu registrovati već danas i pridružiti nam se u posebnom djeliću svemira u kojem svaki roditelj može doći do informacija i odgovora na pitanja kako učiniti najbolje za svoje dijete.