Bebe
0

Baby Centar Sarajevo slavi četvrti rođendan

Ovaj vikend Baby Centar Sarajevo slavi svoj četvrti rođendan i tim povodom je pripremio posebnu ponudu za svoje vjerne kupce. Baby Centar daje 10 posto popusta na kompletan asortiman, uključujući sve brendove, a rođendan će biti proslavljen u svim Baby Centrima širom BiH (Sarajevo, Banja Luka i Tuzla).

Baby Centar je jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve za trudnice, dojilje i djecu od rođenja pa do uzrasta od šest godina.

Drugačiji, prvenstveno po jedinstvenom kvalitetu ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat ovog tipa koji svojim korisnicima nudi edukaciju. Baby Centar je mjesto gdje ćete dobiti savjet šta je sve potrebno kako biste spremno dočekali rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Posjetite Baby Centar u vašoj blizini i uživajte u kvalitetu premium brendova kao što su Stokke, Cam, Neo Nato, BeSafe, Cybex, Smart Tricke, Troll, Philips Avent, Anita, Lego i mnogi drugi.

Trudnoća i prvi dani roditeljstva su uzbudljivo i izazovno razdoblje, pogotovo kada znate da postoje stručni savjeti koji će pomoći vama i vašoj bebi. Aventovi iznimno kvalitetni proizvodi podržavaju svaku vašu odluku, bilo da se odlučite za dojenje, hranjenje bočicom ili za kombinaciju oba načina. Odabirom Philips AVENT proizvoda osigurali ste superioran kvalitet, osmišljen za vas i vaše dijete.

Za sve roditelje koji u ovim najljepšim trenucima žele svojim najmlađim osigurati premium kvalitet, a uz to i biti u trendu, "Baby Centar" nudi dječiju opremu eminentnog norveškog proizvođača Stokke, čiji je moto - sve najbolje u interesu djeteta.

CAM je talijanski brend i istinski saveznik roditeljima u brizi i spokoju za sigurnost njihove djece. Sigurnost je cilj koji se postiže zajedničkim snagama. Uz pomoć evropskih inžinjera, internacionalnih dizajnera i strategije životnog stila ostvarena je ideja njemačkog brenda Cybex koji je sinonim za moderne i inovativne baby i dječije proizvode.