lifestyle
0

Angelini Jolie najdraži neobavezni seks u hotelskoj sobi

NINA
Nakon što je raskinula sve veze sa svojim drugim suprugom Billyjem Bobom Thorntonom, Angelina Jolie je konstantno bila na meti novinara koji su bezuspješno pokušavali otkriti ko će zamijeniti njegovo mjesto.

Spominjali su se prvi suprug Johnny Lee Miller, Colin Farrell i Jared Leto, no lijepa Angelina je mudro šutjela sve do nedavno kada je napokon razotkrila neke detalje iz svog intimnog života.

Angelina je u razgovoru za New York Post rekla kako je posljednjih mjeseci imala čitav niz 'hotelskih' ljubavnika, a da je prije toga dvije godine bila u celibatu. "Dvije godine nije bilo muškarca u mome životu, a onda sam se odlučila zbližiti s onima koji su mi dobri prijatelji. Mislim da je to dobar način za ostvarivanje zrelog odnosa."

Angelina je objasnila da se sa svojim partnerima nalazila u hotelskoj sobi, a nakon nekoliko zajednički provedenih sati obukla bi se i vratila kući svom sinčiću Maddoxu. "Nakon toga se ne bismo vidjeli nekoliko mjeseci. Iako možda zvuči ludo, takav odnos je jedino sa čime se trenutno mogu nositi".

Iako je priznala da bi željela pronaći savršenog muškarca koji bi bio isto tako savršen otac njezinom Maddoxu, Angelina je svjesna da možda i ne postoji takav koji će zadovoljiti sve njezine kriterije.

A dok se on ne pojavi, lijepa glumica zadovoljit će se s povremenim 'hotelskim' vezama koje će držati vrlo daleko od svog privatnog života, ali za koje napominje da nisu veze za jednu noć. "Nikada nisam imala jednodnevne ljubavne avanture. Uvijek sam bila s muškarcima koje sam otprije dobro poznavala".

Za razliku od Billyja Boba Thorntona s kojima nije ostala u kontaktu, Angelina Jolie je još uvijek u dobrim odnosima sa svojim prvim suprugom Johnnyjem L. Millerom koji je s njom došao na nedavnu premijeru njezinog novog filma "Beyond Borders".

Mediji su joj pripisivali romanse s Colinom Farrellom i Jaredom Letom, glumačkim partnerima sa snimanja epskog filma "Alexander". I dok moguću vezu s Letom nije uopće željela komentirati, u posljednjem broju Voguea je priznala da je spavala s Farrellom dok su bili na odmoru u Africi.