lifestyle
0

Angelina Jolie rodila kćerkicu

Sarajevo-x.com
"Glumica Angelina Jolie i njena kćerkica su dobro", izjavio je Angelinin doktor, dodavši da nije bilo nikakvih komplikacija tokom pažljivo nadgledanog porođaja.

Vijesti o porođaju su prvo došle iz Los Angelesa, gdje je agent Brada Pitta objavio da je ovaj poznati par svoju kćerkicu nazvao Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, ali nije pružio nikakve dodatne informacije, niti fotografije.

Vlasti Namijbije – gdje su sretni roditelji odlučili da se "sakriju" od novinara i medija tokom porođaja – su također odbile dati ikakve detalje u vezi sa porođajem.

"Ne mogu vam ništa reći trenutno, osim da će sve potrebne informacije biti uskoro predočene javnosti", rekao je Samuel Nuuyoma, guverner pokrajine Erongo. Jedino je potvrdio rođenje djevojčice u Welwitschia klinici u Walvis Bayu.

Angelinin doktor je rekao kako nije bilo komplikacija, te da su i majka i kći dobro.

"To je jedna zdrava beba", dodao je ljekar na kraju.

Inače, namibijska vlada je preduzela izvanredne mjere sigurnosti kako bi zaštitila privatnost Angeline i Brada. Ne samo da su oko hotela i bolnice postavljeni stražari, nego je namibijska vlada odbila dati vize za ulazak u zemlju stranim novinarima ukoliko nisu imali pismeno odobrenje od Angeline i Brada da mogu pratiti porođaj.