lifestyle
0

Angelina Jolie ima problema sa svekrom i svekrvom

Sarajevo-x.com
Ovogodišnji Dan zahvalnosti, roditelji filmske zvijezde Brada Pitta će provesti sa njegovom bivšom suprugom Jennifer Aniston u Malibuu, a hollywoodska ljepotica Angelina Jolie i nije baš presretna zbog toga.

Uprkos tome što više nije zakonski vezana sa porodicom Pitt, Aniston još uvijek gaji topla osjećanja prema Bradovim roditeljima, Jane i Billu. Čak ih je pozvala da zajedno proslave veliki praznik u njenom domu.

Blizak prijatelj Angeline rekao je za "Britain's Star" časopis: "Nije joj ni malo prijatno što njena svekrva nastavlja da se druži sa Bradovom bivšom suprugom." Prijatelj Anistonove tvrdi da je ona samo željela pomoći Pittovim roditeljima, koji su došli na Malibu vidjeti sina, ne znajući da Pitt neće doći iz Indije za Dan Zahvalnosti. "Jen je samo htjela pomoći, jer su Bradovi roditelji već davno kupili karte za ovaj put. Jennifer je mislila da radi dobru stvar, ali očigledno je pogrešno procijenila."

Angelina je izgleda zaboravila smisao ovog praznika. Ne bi trebala da se brine oko toga ko, gdje i s kim provodi ovaj dan. Stvar je u tome da se na ovaj dan jede dok se ne prejedeš, igraš nogomet i gledaš pripitu sestru kako se priprema da obavijesti roditelje o zarukama sa momkom kojeg oni i ne vole baš toliko.