Nova ponuda na eKuponu
0

61% popusta na hranu i piće u restoranu Food Office

Sarajevo-x.com
Foto: Amer Kapetanović
Foto: Amer Kapetanović
Prvi "all you can eat" restoran u BiH Food Office otvoren je 2. aprila u sklopu objekta VF Koreja u Sarajevu. Vlasnici restorana su prepoznali sve prednosti novog bh. servisa za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba i odlučili objaviti na njemu svoju dnevnu ponudu sa popustom od 61%.

Cijena jednog fiksnog obroka uz piće u restoranu Food Office je 9 KM, a od danas Food Office nudi samo na eKupon.ba 61% popusta za dva neograničena obroka uz piće za dvije osobe. Kupite elektronski kupon na eKuponu i platite samo 7 KM umjesto 18 KM za neograničenu količinu hrane za dvije osobe. Food Office je za vas obezbijedio neograničen broj kupona, a ponuda traje do ponedjeljka u ponoć. Kuponi će se moći koristiti 24 sata nakon isteka ponude, tj. od srijede ujutro.

Food Office vam nudi zanimljivu i vibrantnu atmosferu, ukusni i raznovrsnu ponudu hrane i koncept kojem je teško odoljeti: "all you can eat". U Food Officeu vaš jedini posao je da jedete, jedete i samo jedete. Osjetite dimenziju "napornog rada" za tanjirom. Food Office koristi samo namirnice vrhunske kvalitete da bi dobili okus i kvalitet koji svi želimo.

Ukupno ovo je jedanaesta ponuda na eKuponu, bh. portalu za grupnu kupovinu koji je svjetlo dana ugledao prije tri sedmice. Sve ponude do sada su uspješno završene, tj. minimalni količinski prag za svaku ponudu je premašen. Do sad su svi kupci zajedničkom kupovinom ostvarili uštedu od preko 25.000 KM, a kupljeno je preko 1.400 kupona.

Ukoliko do sada niste imali prilike saznati kako radi eKupon, pogledajte sljedeći video.