eKupon ponuda dana
0

52% popusta na vožnju quadovima Koridorom 100

Sponzorirani članak
Koridor 100 - prvi bosanski safari
Koridor 100 - prvi bosanski safari
Popularni bh. web servis za grupnu kupovinu na internetu eKupon.ba, koji je u prva tri mjeseca rada zabilježio sjajan uspjeh i postao najbrže rastući internet biznis u zemlji, danas je objavio super zanimljivu ponudu sa 52% popusta na vožnju quadovima prvim bosanskim safarijem na Koridoru 100.

Volite avanturu, put u nepoznato, ne bojite se izazova, krivudavih staza, neočekivanih prepreka? Vrije Vam krv u žilama? Želite da odete negdje, da uradite nešto, da date ventil svojim strastima, da osjetite adrenalin kako raste? Cilj Vam je pobjeći od gradskog sivila, od isto tako sive svakodnevnice, buke tramvaja, sirena, zagađenog zraka? Koridor 100 - prvi bosanski safari može da Vam pruži upravo to. I još više. Samo na eKupon.ba trenutno je aktivna ponuda za prvi bosanski safari i vožnju quadovima za samo 24 KM umjesto 50 KM.

Koridor 100 zamišljen je da vas provede kroz dio bosansko-hercegovačkog kulturno-istorijskog bogatstva i pri misli se prvenstveno na ostatke bogumilske materijalne kulture – stećke, jedne od najvećih (i nerazumljivo zapostavljenih) historijskih fenomena ovih prostora. Pored kulturno-historijskog aspekta, Koridor 100 prolazi i kroz interesantne geografske tačke BiH, mjesta netaknutih prirodnih ljepota, predjele "vazdušne banje" (nadmorska visina 800-900m sa iznimno čistim vazduhom) i prirodna riječna bogatstva.

Koridor 100 doživite na sportskim eko Can-Am motorima na četiri točka i to kroz prirodno stvorene šumske staze.