Za žene
0

5 prijateljica koje su vam prijeko potrebne

Sarajevo-x.com
Jedan američki lifestyle magazin napravio je listu prijateljica koje svaka žena mora imati u različitim razdobljima života, a to su narednih pet "vrsta" prijateljica:
  1. Prijateljica iz djetinjstva, ona koja zna svaki tvoj korak, s kojom dijeliš dječje tajne, tinejdžerske idole i proslave rođendane, prve izlaske i prve dečke. Prijateljica koja će te uvijek spustiti na zemlju i podsjetiti ko si i odakle dolaziš.

  2. "Slična"prijateljica je ona s čijom djecom vaša djeca idu u školu, vaš muž je prijatelj njenog muža i s kojom dijelite svakodnevne stvari i obaveze. Također, to može biti i prijateljica koja ne želi djecu kao možda ni vi, pa uživate u drugim stvarima kao što su putovanja.

  3. Prijateljica domaćica, ona koja zna sve, kako napraviti bilo koje jelo ili kako skinuti tvrdokornu mrlju sa tepiha. Ovo je nezamjenjiva prijateljica koju možete nazvati u bilo koje doba noći ili dana.

4. Prijateljica na poslu, izvor profesionalne inspiracije ili neko s kim zajedno gradite karijeru, ova prijateljica je isto tako i jedina osoba s kojom možete razgovarati o poslu, a da vas stvarno razumije

  1. "Divlja" prijateljica, ona s kojom možete izaći na najluđa mjesta i koja voli šokirati odjećom i ponašanjem, nezaobilazno je društvo za bijeg od svakodnevnog stresa