pls prosvijetlite me...

Moderator/ica: ladyblue18

kjafiraginica je napisao/la:moje dame, samo da pitam - trebala bih raditi papa test, pa kako sam do sada isla privatnom doktoru, zanima me gdje se moze to uraditi u drzavnoj sluzbi? kakva je procedura najave? Skerliceva? ili neko je pominjao kosevo bolnicu?
pls prosvijetlite me...
otherside je napisao/la:onaj ko te uputio da radis papa test ti je valjda dao i neku uputnicu. U DZ kome pripadas - ginekologu uz predhodno narucivanje. mislim da je takva procedura. papa test bi trebao raditi svaki ginekolog a onda preparate pregleda ginekolog-citolog. ti dodjes po rezultate tamo gdje si radila papa test.
isto ti je i kod privatnika, sem sto ne cekas i ne trebas imati uputnicu.
sigicalo je napisao/la:
Ako ti nije daleko idi na Vojnicko u Zavod za materinstvo kod dr.Lokmic. Svakog 25. je narucivanje za naredni mjesec. Papa test ti je gotov za 4 sedmice. 454 755
zvrzgana je napisao/la:Samo da pohvalim dr. Lokmic, prezadovoljna sam![]()
![]()
hurmasica je napisao/la:zvrzgana je napisao/la:Samo da pohvalim dr. Lokmic, prezadovoljna sam![]()
![]()
jeli privatnica? Gdje se nalzi? Kakve su cijene. Hitno mi treba preporuka za dobrog privatnog ginica.
otherside je napisao/la:Dr Divanovic. ako hoces kod privatnog ginekologa, nemoj dalje od njega traziti.
hurmasica je napisao/la:zvrzgana je napisao/la:Samo da pohvalim dr. Lokmic, prezadovoljna sam![]()
![]()
jeli privatnica? Gdje se nalzi? Kakve su cijene. Hitno mi treba preporuka za dobrog privatnog ginica.
Ja preporučujem doktora Spahovića, mala zgrada do Bristola. Malo je spor, ali je temeljit i stpljiv, a ja najviše mrzim kad jedva čekaju da s tobom završe. On će ti dati sve potrebne odgovore...
033/640-655
LaCici je napisao/la:Ja preporučujem doktora Spahovića, mala zgrada do Bristola. Malo je spor, ali je temeljit i stpljiv, a ja najviše mrzim kad jedva čekaju da s tobom završe. On će ti dati sve potrebne odgovore...
033/640-655
Ja sam se do nedavno klela u Spahovica, ali je u posljednje vrijeme postao toliki ters da je za ne izdrzat. Valjda kako stari.Ne znam je li samo prema meni ali bas mi je tezak, a i dok me pregleda sve mu zivo poispada iz ruku. Nisam voljela kod Vernesa brzopletost ali vala Spahovic ga pretjera koliko oduzi. Strucnjak je bez daljnjeg (pomogao mi je samo tako), ali mislim da je prestar da bi se vise bavio tim poslom.
LaCici je napisao/la:Ja preporučujem doktora Spahovića, mala zgrada do Bristola. Malo je spor, ali je temeljit i stpljiv, a ja najviše mrzim kad jedva čekaju da s tobom završe. On će ti dati sve potrebne odgovore...
033/640-655
Ja sam se do nedavno klela u Spahovica, ali je u posljednje vrijeme postao toliki ters da je za ne izdrzat. Valjda kako stari.Ne znam je li samo prema meni ali bas mi je tezak, a i dok me pregleda sve mu zivo poispada iz ruku. Nisam voljela kod Vernesa brzopletost ali vala Spahovic ga pretjera koliko oduzi. Strucnjak je bez daljnjeg (pomogao mi je samo tako), ali mislim da je prestar da bi se vise bavio tim poslom.
Imala sam par puta situacije u kojima sam se pitala: "Bože, ko li tebi dade diplomu?"
Tako da ću se Spahovića držati dok ga ima. Spor, ali bar pametan. 
LaCici je napisao/la:Nema Spahovic novije aparate, i kod njega je 2D. Imaju Divanovic i Mehmedbasic, s tim da u startu trebas znati da je Divanovic jako drzak i ters a Mehmedbasic jako skup. Imas i u poliklinici Sunce sve novije aparate, jedino ne znam kakav je doktor strucnjak. Ja sam isla samo jednom da uradim 4D bebice, doktor je jako ljubazan ali ne znam koliko je strucan.
Mada kontamako je Spahovic toliki strucnjak on ce primjetiti polipe i na obicnim aparatima...Ne znam vise, ovih dana svakako ludim, najradije bih otisla kod svakog od njih. Cekam menstruaciju pa kad se zavrsi da idem kod nekog od njih. A po belaju vjestica kasni ovaj mjesec...A toliko se trudimo oko bebice i prvi mjesec da mi kasni, a da je mene strah zbog tih polipa 
MedenoSrce je napisao/la:On se seli u nove prostorije u Uniprometovoj zgradi pa se zato niko ne javlja na telefon, pocinje raditi 01.02.
Trenutno korisnika/ca: safran i 6 gostiju.