Moderator/ica: ladyblue18
besana je napisao/la:Ima MR...kod hitne pomoći, ja sam išla prije par godina...sikala kičmu na MR. Skupo jeste ali...e sad ćes se morati strpiti da se sjetim naziva te ustanove7klinike, a ako ti se ne žuri javiću ti sutra, imam čini mi se kući te nalaze, pa na njemu ima i broj telefona.
In_side je napisao/la:Ordinacija kod Gorana.S. ti je u Antuna Branka Simica 10 zove se Magnetna rezonanca a broj ti je 712 - 300 oni rade MR ili ti ga magnetnu rezonancu ( znam jer sam ja majku vodila 3 puta) nazoves i bukiraju ti za sutra eventualno prekosutra ako ti je hitno naglasi im , cijena je 350.
Sretno
karanana je napisao/la:Tacno preko puta ulaza u robot u hrasnom na spratu one zgrade gdje onaj chiko vrti pilice.

Topla voda je napisao/la:karanana je napisao/la:Tacno preko puta ulaza u robot u hrasnom na spratu one zgrade gdje onaj chiko vrti pilice.
imas i ovo....privatna radioloska ..mislim da je oko 500 km.
jel mehmedbasic il vako nekako
besana je napisao/la:Vidim da se raja potrudila i da su ti našli adrese.
I ja sam našla taj stari nalaz, i na njemu piše adresa: Kolodvorska br. 10. i to jeste kod hitne, a broj. telefona je: 652-698. Doktor je Goran Sulejmanpašić.
Sretno
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.