Moderator/ica: ladyblue18
užas1 je napisao/la:Dobro sam prošarao sve vaše stare teme i nigdje nisam našao ništa o ovoj temi.
Imam upalu prostate vec nekoliko sedmica ,ultrazvukom i pregeldom je utvrđeno da nije uvečana ,upala me drži skoro mjesec dana .
Pijem antibiotike i malo mi je bolje .
Imali ko iskustva sa ovkavom bolešću ,koliko treba da upala prođe i dali može dda prođe u opšte ,dali se vraća .
Koja je preventiva , šta trošiti i slično .
Hvala unaprijed na odgovorima .
slucajni_prolaznik1 je napisao/la:užas1 je napisao/la:Dobro sam prošarao sve vaše stare teme i nigdje nisam našao ništa o ovoj temi.
Imam upalu prostate vec nekoliko sedmica ,ultrazvukom i pregeldom je utvrđeno da nije uvečana ,upala me drži skoro mjesec dana .
Imali ko iskustva sa ovkavom bolešću ,koliko treba da upala prođe i dali može dda prođe u opšte ,dali se vraća .
ako je upala ide ciprol 500 mg 2x na dan.... 7-10 dana.... mada je moguce da se radi o adenomu prostate..
ako te više zanima ... opširnije imaš ... http://medicinabih.info/medicina/hirurgija/prostata/
užas1 je napisao/la:Dobro sam prošarao sve vaše stare teme i nigdje nisam našao ništa o ovoj temi.
Pijem antibiotike i malo mi je bolje .[/b]

Altsa je napisao/la:slucajni_prolaznik1 je napisao/la:užas1 je napisao/la:Dobro sam prošarao sve vaše stare teme i nigdje nisam našao ništa o ovoj temi.
ako je upala ide ciprol 500 mg 2x na dan.... 7-10 dana.... mada je moguce da se radi o adenomu prostate..
ako te više zanima ... opširnije imaš ... http://medicinabih.info/medicina/hirurgija/prostata/
test01 je napisao/la:sta je uzrok upale?
užas1 je napisao/la:Imao sam jaku prehladu koju sam izlječio anbiticima ali u isto vrijeme mi je ta prehlada sišla dole .
Otad mi nastaju problemi .
Al fala dragom bogu od kad pijem ovaj Zinnat osjećam se puno bolje.
Jeli iko imao slična iskustva.?

primus-sa je napisao/la:užas1 je napisao/la:Dobro sam prošarao sve vaše stare teme i nigdje nisam našao ništa o ovoj temi.
Pijem antibiotike i malo mi je bolje .[/b]
Kad su ti govorili"nemoj vruc sjedati po hladnom betonu" nisi sluso

....mlad sam ispod 30... sta je u pitanju? kako tretirati?The Nightwatchman je napisao/la:kad sam vec ovdje mogao bih postaviti jedno pitanje, uz izvinjenje postavljaču za uzdurpiranje teme....
imam vec duze vrijeme problem sa mokrenjem, naime, nakon sto dobijem onaj osjecaj da je "sve prazno" i zakopcam slic.... ono iscuri jos. sad mi je mala nuzda postala ko velika - moram trest jedno 5 minuta da se ne bi pišnuo u gaće, if you know what I mean....mlad sam ispod 30... sta je u pitanju? kako tretirati?
tetakk je napisao/la:The Nightwatchman je napisao/la:kad sam vec ovdje mogao bih postaviti jedno pitanje, uz izvinjenje postavljaču za uzdurpiranje teme....
imam vec duze vrijeme problem sa mokrenjem, naime, nakon sto dobijem onaj osjecaj da je "sve prazno" i zakopcam slic.... ono iscuri jos. sad mi je mala nuzda postala ko velika - moram trest jedno 5 minuta da se ne bi pišnuo u gaće, if you know what I mean....mlad sam ispod 30... sta je u pitanju? kako tretirati?
Vjerovatno neka bakterija.
Kao sto neko rece napravi urinokulturu i ti i postavljac teme. Dzaba piti antibiotike ako oni ne djeluju na neku vrstu bakterija. Nagutao sam se Ciprola ko niko dok nisam otisao na urinokulturu na kojoj se vidjelo da Ciprol uopce ne cini nista tom tipu bakretije. Uzeo druge antibiotike i za 14 dana mi je bilo bolje. To je bilo prije godino i nesto jace bez ikakvog vracanja bakterija nazad.
p.s. bez pretjeranog sexa![]()

- da li to znaci da prilikom seksa se ista stvar moze desiti sa ejekulacijom? dakle da u manjoj kolicini ejekuliram zbog tog dihtunga za vrijeme tarabljenja 
The Nightwatchman je napisao/la:tetakk je napisao/la:The Nightwatchman je napisao/la:kad sam vec ovdje mogao bih postaviti jedno pitanje, uz izvinjenje postavljaču za uzdurpiranje teme....
Vjerovatno neka bakterija.
Kao sto neko rece napravi urinokulturu i ti i postavljac teme. Dzaba piti antibiotike ako oni ne djeluju na neku vrstu bakterija. Nagutao sam se Ciprola ko niko dok nisam otisao na urinokulturu na kojoj se vidjelo da Ciprol uopce ne cini nista tom tipu bakretije. Uzeo druge antibiotike i za 14 dana mi je bilo bolje. To je bilo prije godino i nesto jace bez ikakvog vracanja bakterija nazad.
p.s. bez pretjeranog sexa![]()
ja sam kontao da seks povoljno djeluje na te probleme. i ja ne bi rekao da je bakterija u pitanju, jer ovo traje jako dugo i konstantno, bez bolova, peckanja ili bilo kakvih simptoma koji bi ukazivali na neku bakteriju. imam osjecaj kao da je problem u hardveru a ne u softveru
i jos jedna jako bitna stvar. ako je ovako sa urinom, dakle u pojedinim trenucima popusti dihtung na ventilu- da li to znaci da prilikom seksa se ista stvar moze desiti sa ejekulacijom? dakle da u manjoj kolicini ejekuliram zbog tog dihtunga za vrijeme tarabljenja

The Nightwatchman je napisao/la:imam vec duze vrijeme problem sa mokrenjem, naime, nakon sto dobijem onaj osjecaj da je "sve prazno" i zakopcam slic.... ono iscuri jos. sad mi je mala nuzda postala ko velika - moram trest jedno 5 minuta da se ne bi pišnuo u gaće, if you know what I mean....mlad sam ispod 30... sta je u pitanju? kako tretirati?
---
ja sam kontao da seks povoljno djeluje na te probleme. i ja ne bi rekao da je bakterija u pitanju, jer ovo traje jako dugo i konstantno, bez bolova, peckanja ili bilo kakvih simptoma koji bi ukazivali na neku bakteriju. imam osjecaj kao da je problem u hardveru a ne u softveru
užas1 je napisao/la:Ljudi imali jos ko da je ovo prosao ,nije valjda da sam jedini baksuz .
no_crnjak je napisao/la:buraz....kupis sebi suhe brusnice....nest poput grozdjica....1 supenu kasiku toga u vodu...obari,pa iskuhaj...napravi caj...a to pojedi...i tako heftu....nemoj duze...jer brusnica rijedi krv...znaci 7 dana....a pored toga mozes uvin,nanu kamilicu i sl..cajeve drmat...sretno
The Nightwatchman je napisao/la:kad sam vec ovdje mogao bih postaviti jedno pitanje, uz izvinjenje postavljaču za uzdurpiranje teme....
Trenutno korisnika/ca: petunija i 9 gostiju.