FORUMAŠI,
ZNA LI NEKO GDJE MOGU NAĆI LIJEPA, DOBRA A NE TAKO SKUPA DVOKRILNA DRVENA UNUTRAŠNJA VRATA?
S.
Moderator/ica: ladyblue18
Ublehas je napisao/la: Savjet, ako ti ko predlozi Kemoprom u Buca potoku neidi tamo!
chuchumbamayumbe je napisao/la:Ima lijepih u Merkuru, u Obiju...
Dendrlix je napisao/la:Ublehas je napisao/la: Savjet, ako ti ko predlozi Kemoprom u Buca potoku neidi tamo!
Sto ne u Kemoprom? Ja bas mislio tamo vrata kupovati!

...Ublehas je napisao/la:Tesko da budu lijepa i dobra na jeftina, uvijek je bilo koliko para toliko muzike. Pogledaj po ovim stovaristima gradjevinskog materijala, a ako ces po narudzbi imas: "Naha" u Rajlovcu malo iza OMV pumpe s lijeve strane kad ides iz grada, poskupi malo, Tadic stolarija na Vucijoj Luci nije puno skup a pravo dobro radi, pogodis se za cijenu, i vidi u Kuvetu na Stupu, oni prodaju "Fagus" stolariju koja je dobra a nije skupa, ja sam uzimao njihove prozore, pravo dobri i nisu skupi, imas varijantu i narudzbe. Savjet, ako ti ko predlozi Kemoprom u Buca potoku neidi tamo!
slatkusina je napisao/la:Moj muz je stolar i stalno ide kod ljudi koji su ugradili vrata i prozore od Kemoproma i prepravlja "krive Drine". Kaze svi se zalete kod njega jer je jeftino pa na kraju plate troduplo jer mu ni vrata ni prozori ne valjaju pa poslije toga moraju sve vaditi i stavljati nove duplo skuplje. Zato ti je i moj savjet obavezno preskoci Kemoprom.
Dendrlix je napisao/la:chuchumbamayumbe je napisao/la:Ima lijepih u Merkuru, u Obiju...
Para, kolega?
[/quote]Ublehas je napisao/la:Tesko da budu lijepa i dobra na jeftina, uvijek je bilo koliko para toliko muzike. Pogledaj po ovim stovaristima gradjevinskog materijala, a ako ces po narudzbi imas: "Naha" u Rajlovcu malo iza OMV pumpe s lijeve strane kad ides iz grada, poskupi malo, Tadic stolarija na Vucijoj Luci nije puno skup a pravo dobro radi, pogodis se za cijenu, i vidi u Kuvetu na Stupu, oni prodaju "Fagus" stolariju koja je dobra a nije skupa, ja sam uzimao njihove prozore, pravo dobri i nisu skupi, imas varijantu i narudzbe. Savjet, ako ti ko predlozi Kemoprom u Buca potoku neidi tamo!
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.