sanelad. je napisao/la:ljudiiiiiiiiiii, dobro jutro, gdje ste??????? hajmo malo o meni
da si malo ljepša pa da se i dogovorimo...

Moderatori/ce: burek_in_space, ladyblue18
sanelad. je napisao/la:ljudiiiiiiiiiii, dobro jutro, gdje ste??????? hajmo malo o meni

2001 je napisao/la:Yahel je napisao/la:2001 je napisao/la:@sanelad.
...sretan 35.-ti rođendan!
Kako ti nije mrsko praviti accounte i pisati
Kakvo je to pitanje?![]()
Mora se nekako početi, zar ne? Zamisli da i ja tebe pitam kako si "nabila" 900 i kusur postova?!![]()
Ovo mi se učinilo kao "prilika" da čestitam rođendan nekom "poznatom"....

MedenoSrce je napisao/la:Primitivci nijedni. Nepismenjaci. Kako ste samo propustili to nobelovsko knjizevno dostignuce.

Knjigu mozda jeste

alchak.ba je napisao/la:sanela, cuna ti iz ociju viri

Donnie Smith je napisao/la:alchak.ba je napisao/la:sanela, cuna ti iz ociju viri
e i ti si ga ubo s komentarom
alchak.ba je napisao/la:Donnie Smith je napisao/la:alchak.ba je napisao/la:sanela, cuna ti iz ociju viri
e i ti si ga ubo s komentarom
mislim da ce ga opet izbrisat
Donnie Smith je napisao/la:al svakako nas je u Ekspresu oblatila zbog takvih kao što si ti, svaka ti čast alčak![]()
očito je da žeMska čita ovaj forum
trebali smo joj pokazati kako nismo papci, već načitani, samo što eto ne čitamo njene knjige
hihihi
Sanela, dobro jutro, imaš mahanje![]()
javi nam se ponekad....
sanelad. je napisao/la:Donnie Smith je napisao/la:al svakako nas je u Ekspresu oblatila zbog takvih kao što si ti, svaka ti čast alčak![]()
trebali smo joj pokazati kako nismo papci, već načitani, samo što eto ne čitamo njene knjige
hihihi
javi nam se ponekad....
kao što sam se već izrazila.. nemam vremena za forume. hvala vam što toliko mislite na mene, ja na vas uopće ne mislim

sanelad. je napisao/la:
kao što sam se već izrazila.. nemam vremena za forume. hvala vam što toliko mislite na mene, ja na vas uopće ne mislim
Za izuzetno kratko vrijeme dospjela je u žižu medijskog interesovanja. Na nju je čak i hajka dignuta, postala je žrtva internet mobinga. A sve zbog izjave da je prisustvovala satanističkim, bizarnim seksualnim orgijama u Sarajevu. Šta je ljude šokiralo, njen iskaz ili činjenica da se takve stvari dešavaju u našem gradu? Otvoreno za Ekspressmag.ba o svemu - Sanela Dizdarević
sanelad. je napisao/la:Donnie Smith je napisao/la:al svakako nas je u Ekspresu oblatila zbog takvih kao što si ti, svaka ti čast alčak![]()
hihihi
javi nam se ponekad....
alchak.ba je napisao/la:A sta sam ja ruzno rekao oja donnie?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.