Moderator/ica: delightful
skahu je napisao/la:nista haman od vas
King Kikapu je napisao/la:nemojte 100% vjerovati kartama minskih podrucja jer je njihova tacnost tek 60% a mnogo minskih opasnih zona nije uopste ucrtano.

Meni je san ribolov na nedirnutom mjestu, a ako ima takvog kod nas to je kanjon rakitnive ili mozda prije kanjon ugra (najvece leglo zmija u evropi kazu
Nego sto ti covjek kaze priprema ti treba zestoka, mobilni, 150 baterija za mobilni, gps. Neki dan razmisljam o takvoj nekoj ruti i jebiga nesto glupo kao iscasen glezanj te moze kostati glave.skahu je napisao/la:radim na tome
uploadujem slike pa cu ostaviti linkove
za sada evo primjer za Goražde.
http://farm2.static.flickr.com/1155/137 ... 477a_b.jpg

topcam je napisao/la:evo jedan isjecak sarajeva karta ova sto ce valjda gore biti, je u formatu 1:12.500 ca 2 x1.5 metar i samo je SA dolina na njoj, a to ispod je dio koji sam skeniro, oznaceno je ofrlje, ionako se nista ne vidi

mahalas505 je napisao/la:topcam je napisao/la:evo jedan isjecak sarajeva karta ova sto ce valjda gore biti, je u formatu 1:12.500 ca 2 x1.5 metar i samo je SA dolina na njoj, a to ispod je dio koji sam skeniro, oznaceno je ofrlje, ionako se nista ne vidi
Hocel biti jos kakvih karti, osim ove za Bjelasnicu?
topcam je napisao/la:reci koji dio pa cu skenirat, mislim da ima lista (slika) karti koje imam na raspolaganju, i jos malo sarajva i sire okoline![]()
Sarajevo moze i u topografskom formatu bivse JNA
Trenutno korisnika/ca: musan i 1 gost.