shadow je napisao/la:I ja koristim njihove usluge, zovem Sarajevo svaki dan i nemam nekih problema. Zovem s mobitela i placam 23 centa po minuti za mobitel a 10 centi za fiksnu mrezu i uglavnom dobijem iz prve. Ne kazem da su najbolji jer ne znam za druge a pored ovih cijena mi bilo mrsko traziti dalje ali bih fakat volio cuti sta ostali misle i cije usluge koriste.

vareshka je napisao/la:Cross Connections - ne bih ih bas preporucila za zvanje mobilne mreze, ali nemam nikakvih problema sa fiksnom.
Cijena je 25 centi po min za pozive na mob, a 12.5 centi na fiksnu mrezu. Jako ljubazno osoblje. Prije neki dan sam ih bas nazvala jer su mi trebali records svih poziva koje sam zvala preko njih (sa detaljnim izvjestajem brojeva i call durations), i to sam nazvala poslije radnog vremena.Nazvali me jos istu noc i poslali mi records za cijelu godinu express postom, i to bez da su naplatili i cent za uslugu. Ja ostala zapanjena, pogotovo kad uporedim sa uslugama nekih nasih kompanija preko kojih sam ranije zvala.
Ne znam smije li se ovdje ovako postavit, ali broj im je 1-877-744-4123.
Inace, za vrijeme praznika preko bilo koje nase kompanije da zovem bude problema, pa tada zovem direct preko 101 6868 011 387+ , preko njih uvijek dobijam iz prve i signal super cist. Jesu skuplji, 35 centi na mob. Oni su inace od onih direct providers kad vam racun dodje preko vaseg local service providera, ne znam sad kako se to "kulturno" kaze
Lijep pozdrav
melb26sa je napisao/la:Na AbaNet imas standardnu opciju listinga svih poziva pa da si sam skines - ne treba ti niko nista slati - biras hoces samo za jedan dan listing, za par mjeseci ili sve sto imas od pocetka ugovora.
.....ja sam ih se uspio rijesiti preko Federalne Komisije za Komunikacije. Ni slucajno NEC.
.....ja sam ih se uspio rijesiti preko Federalne Komisije za Komunikacije. Ni slucajno NEC.
melb26sa je napisao/la:shadow je napisao/la:I ja koristim njihove usluge, zovem Sarajevo svaki dan i nemam nekih problema. Zovem s mobitela i placam 23 centa po minuti za mobitel a 10 centi za fiksnu mrezu i uglavnom dobijem iz prve. Ne kazem da su najbolji jer ne znam za druge a pored ovih cijena mi bilo mrsko traziti dalje ali bih fakat volio cuti sta ostali misle i cije usluge koriste.
Isto sa Abanetom i mislim da su bolji od ovih sto sam prije koristila - kartice od speedypin.com
Nisam imala nekih problema (osim ako mi je mobitel zamrznut pa ne mogu zvati ali je tada do mene a ne do njih).
bl-uesbrother je napisao/la:jeftinipozivi.com
ides preko 1800 broja nesto kao sto je Pravdic imao prije dok ga nije preuzeo Powernet ili tako nekako...
dobijes usput i 200 minuta for free i za svaku preporuku i ti i preporuka dobijete po 200 min...billing je odvojen tako da je sve ok...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.