Moderator/ica: ladyblue18
pa do toga da sam cekao dvije godine i vise da otpakujem tv stalak (nije mi odmah trebao) i koji sam sam pokusao sastaviti
i to je trajalo cijelu noc..naravno dok nisam otkrio
...koja me vozaladobrih dva mjeseca sa zamjenom ovim onim na kraju i sa nj stolarom koji ce mi kao napraviti od lijeve desnu
rijeci utjehe..
pa mislim stvarno ko se bavi ozbiljnim biznisom pa rekao bi pa to je kupac to je musterija koji ce danas sutra opet doci ili ce nedobog siriti kakvu negativnu reklamu ali ne... to kod istih ne postoji..mislim mozda je i u drugim istovrsnim prodavnicama slicna situacija.. mozda u nasem drustvu opcenitio..
foru.. nego li cestitih trgovaca koji grade nekakav shit renome uglednog i postenog trgovca..kako bi i trebalo biti..povjerenje pouzdanje ispravnost garancija servis ljubaznost ne samo dok ti ne izbije iz djepa vec i daleko poslije toga...ali valjda smo krivi mi koji ne pisemo o tome..

mayab je napisao/la:Koji lopovluk i amaterizam, na tako bijednim stvarima ce izgubiti kupce i kakav takav ugled.
Trebala si traziti nadredjenog toj teti i sa njim pricati, ili cak jos vise po hijerarhiji, sumnjam da bi te odbili

Seven of Nine je napisao/la:mayab je napisao/la:Koji lopovluk i amaterizam, na tako bijednim stvarima ce izgubiti kupce i kakav takav ugled.
Trebala si traziti nadredjenog toj teti i sa njim pricati, ili cak jos vise po hijerarhiji, sumnjam da bi te odbili
Naravnno, tražila sam isti dan..teta rekla nema direktora, doći će sutra (subota), a ona će u moje ime napisati reklamaciju, kao znate i mi imamo neke procedure, pa to...i da će me nazavati u subotu da mi javi, da li je direktor odlučio da promjeni mišljenje i zadrži mi staru cijenu.
NARAVNO NIKO ME NIJE NAZVAO NIKADA, hahaha![]()

Seven of Nine je napisao/la:mayab je napisao/la:Koji lopovluk i amaterizam, na tako bijednim stvarima ce izgubiti kupce i kakav takav ugled.
... , a ona će u moje ime napisati reklamaciju, ...........
PapakizSarajeva je napisao/la:Seven of Nine je napisao/la:mayab je napisao/la:Koji lopovluk i amaterizam, na tako bijednim stvarima ce izgubiti kupce i kakav takav ugled.
... , a ona će u moje ime napisati reklamaciju, ...........
Stvarno ne znam sta da kazem na ovo ??? Pa ni dijete od 10 godina ne bi povjerovalo u ovakvu izjavu ...
Distortion je napisao/la:Nisam detaljno citao ali moram pitat da li na ponudi ima opcija ponude (koliko dana vazi)?
Apsolutno podrzavam, treba se zalit ombudsmenu za zaštitu potrošača pa nek ih kazne, to je pljacka. Samo naprijed!!!
Distortion je napisao/la:Nisam detaljno citao ali moram pitat da li na ponudi ima opcija ponude (koliko dana vazi)?
Apsolutno podrzavam, treba se zalit ombudsmenu za zaštitu potrošača pa nek ih kazne, to je pljacka. Samo naprijed!!!

Dady je napisao/la:Distortion je napisao/la:Nisam detaljno citao ali moram pitat da li na ponudi ima opcija ponude (koliko dana vazi)?
Pazi, ovo nije bila ponuda nego predračun. Razlika je da je predračun obavezujući i za prodavca i za kupca, ponuda ne.
Iz istog razloga je Hemel u postu iznad morao platiti nešto što na kraju nije želio.
Trenutno korisnika/ca: blablablabla1235, idic, saibaba i 7 gostiju.