Bila bih zahvalna kada bi neko dao dobar prijedlog,po mogucnosti sa receptima.Jela bi trebala biti nasa bosanska.Unaprijed hvala

Moderator/ica: ladyblue18

micika je napisao/la:Dolaze vam gosti na veceru.Vjerovatno se uvijek pitate sta spremiti kao ja ovih dana.
Bila bih zahvalna kada bi neko dao dobar prijedlog,po mogucnosti sa receptima.Jela bi trebala biti nasa bosanska.Unaprijed hvala
Glumica je napisao/la:ja samo da zahvalim clone033 na receptu za tjesteninu...
pravila jucer... stavila pavlaku, tunu, vise majoneze nego sto je napisano, malo soka od limuna, persuna, malo solii bibera... ostalo izostavila... krastavaca nisam imala u kuci, parmezan nisam imala fini, nego samo onaj u kesici, a taj ne volim... a ionako mi se cinilo da je dovoljno sastojaka pomijesano....
uglavnom sos je bio super... samo napomena da je jako kalorican i da te jos plus sa tjesteninom zasiti u sekundi...
micika je napisao/la:Dolaze vam gosti na veceru.Vjerovatno se uvijek pitate sta spremiti kao ja ovih dana.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.