Moderator/ica: Chmoljo
Orbini je napisao/la:Interesuje me dali ima neka institucija u Sarajevu koja bi objedinila demante, skupila dokaze dali osobe uopste postoje, dali su ostale u Sarajevu ili nagulile, i kako su poginuli ili prirodno umrli.
Jer ovaj spisak sad u ovom momentu ima odredjenu politicku tezinu. U smislu izjednacavanja krivice u Sarajevu.
Toozla je napisao/la:...potrazio sam par osoba, za koje sa sigurnoscu znam sta se desilo....
....imam osjecaj da je ovo spisak svih ubijenih(VRS+A BIH+MUP....) i umrlih Srba na podruciju Sarajeva (cak sam nasao par osoba za koje sigurno znam da su poginule na teritoriji Srpskog SA)...
Šandor je napisao/la:...Prije mozda jedno dvije godine su se vratili. Al i dalje su rezervisani bas kao i tokom rata. Mozda za nijansu drukcije. U ratu su spustali nos a sad ga dizu.
Vozdra_123 je napisao/la:ovo bi bilo smijesno da nije zalosno
neki dan rekose 5-6 hiljada a sad je vec 1/3
pips je napisao/la:Ja neznam koliko je ovaj spisak ozbiljan npr:
Milan (Garin nevjecani suprug)![]()
Jelena (frizerka iz nedzarica)![]()
Kukanjac (cijela porodica)
itd, itd....
Oficir s puzom je napisao/la:Vozdra_123 je napisao/la:ovo bi bilo smijesno da nije zalosno
Zalosno je da se u multietnickom gradu kao sto je Sarajevo
gdje se ne gleda ko je sta po nacionalnosti (tako se pricalo)?
ubije ovoliki broj ljudi!
foton je napisao/la:Oficir s puzom je napisao/la:Vozdra_123 je napisao/la:ovo bi bilo smijesno da nije zalosno
Slazem se oficir, zalosno je. Samo sto je ubijeno daleko vise ljudi u Sarajevu... Mislim da je preko 15.000 ljudi ubijeno... Sa brda. Odatle je padala smrt i mijenjala lice grada.
pips je napisao/la:Ja neznam koliko je ovaj spisak ozbiljan npr:
Milan (Garin nevjecani suprug)

Oficir s puzom je napisao/la:Vozdra_123 je napisao/la:ovo bi bilo smijesno da nije zalosno
radeljas je napisao/la:Oficir s puzom je napisao/la:Vozdra_123 je napisao/la:ovo bi bilo smijesno da nije zalosno
to si ti ovakav spisak kakav su podnijeli prihvatio zdravo za gotovo... presaberi se malo. prvo, ubijeno je nesto srba od strane pojedinaca iz armije bih. vecina tih pojedinaca ili je sudjen, ili mu je presudjeno ili ce biti sudjen. to su bili incidenti i bilo ih je vrlo malo s obzirom na to u koje je stanje (opsadom cetnika) grad doveden. s druge strane sarajevo i svi njegovi gradjani je SISTEMATSKI ubijano skoro 4 godine s brda, sto granatama, sto snajperima ... isto tako sistematski se radilo na protjerivanju i ubijanju bosnjaka iz istocne bosne. presudjen je genocid u srebremici i opsada sarajevu u hagu. hag nije prihvatio nista od srpskih optuzbi za zlocine u sarajevu. ne znam zasto mi treba da ovo ponavljam, ali eto, ko je zaboravio ili ko se pravi lud, da zna da ima nas koji nismo i necemo nikad. pa ubijeno je oko 1500 djece u sarajevu sto granatama sto snajperima. i ti si nasao tu da prosipas neku ironiju. stidi se, idiote ...

drkipost je napisao/la:... i Mirsad Tokaca je rekao da ce podnijeti tuzbu protiv ovih ljudi iz RS sto kazu da je pobijeno par hiljada Srba, a neko vece na televiziji kaze da mu je ovaj spisak izuzetno koristan. I pricao je sasvim drugu pricu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzeBra, Kaligula I i 13 gostiju.