Moderator/ica: ladyblue18
Laylalayla je napisao/la:Cao svima,
Ja sam evo procitala da na ovaj nacin mogu pokusati dobiti pomoc ovdje, pa da pokusam.
Da li neko mod vas zna kako da se najlakse iselim za Kanadu ili Australiju ili bilo gdje na englesko govorno podrucje?
Zahvaljujem unaprijed na savjetima
jedna je napisao/la:Laylalayla je napisao/la:Cao svima,
Ja sam evo procitala da na ovaj nacin mogu pokusati dobiti pomoc ovdje, pa da pokusam.
Da li neko mod vas zna kako da se najlakse iselim za Kanadu ili Australiju ili bilo gdje na englesko govorno podrucje?
Je li se ti to zezaš? Na drugoj temi hoćeš u Irak ili Avganistan...
mima je napisao/la:Naslov teme..........sirup od javora...........![]()
![]()
Ste se ismijah...Kontam sad ces da pitas gdje u Sarajevu mozes nabaviti sirup od javora, i tamann hocu da ti kazem da imas u DM-u kupiti, jest da je malo poskup, kad ono...
Ma nista, cekaj ljeto, kao sto ti neko vec rece... Ili nadji momka druge vjere i uzmite se, pa ganjaj Kanadu, cujem da oni imaju nekakve programe za mjesovite brakove...
em je izvuce bezze em jos napade curu 
karanana je napisao/la:mima je napisao/la:Naslov teme..........sirup od javora...........![]()
![]()
privlaci raju.
i kako je uspjela staviti ono srce pored naziva teme? jeli to moderatori stavljaju ili moze i postavljac teme to da stavi.

arzuhal je napisao/la:poguzije poletile![]()
![]()
![]()

jedna je napisao/la:Laylalayla je napisao/la:Cao svima,
Je li se ti to zezaš? Na drugoj temi hoćeš u Irak ili Avganistan...
, pa nisam znala kako se to koristi. To nije ni vazno. Ova nova tema je ozbiljna stvar i ne zezam se kad je to u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.