Moderator/ica: Bobi
Alkos je napisao/la:Hvala puno svima na pomoci! U interesu mi je da je kraci put, tako da cu se ipak odluciti za varijantu preko Karaule, obzirom da se preko Doboja put zna oduziti...
Ono sto bi mi jos mogao pomoci @starii ako cesto putujes prema Tuzli, jeste mala preporuka gdje dobro i kvalitetno jesti.![]()
Hvala jos jednom svima.

Alkos je napisao/la:Hvala puno svima na pomoci! U interesu mi je da je kraci put, tako da cu se ipak odluciti za varijantu preko Karaule, obzirom da se preko Doboja put zna oduziti...
Ono sto bi mi jos mogao pomoci @starii ako cesto putujes prema Tuzli, jeste mala preporuka gdje dobro i kvalitetno jesti.![]()
Hvala jos jednom svima.

jefferson je napisao/la:Alkos je napisao/la:Hvala puno svima na pomoci! U interesu mi je da je kraci put, tako da cu se ipak odluciti za varijantu preko Karaule, obzirom da se preko Doboja put zna oduziti...
Hvala jos jednom svima.
S obzirom na tvoj nick trebao si prvo pitati gdje ima dobro popiti
EUROBIH je napisao/la:sjedi ti jarane u kući i ne miči nikuda...rat još nije završio![]()
da si ovo spominjao 1995,pa čovjek da ti pomogne,al brate 15.godina od kraja rata...........
desetine hiljada auta dnevno prolazi bez problema preko karaule i zimi i ljeti.......
odavno se nisam tako dobro nasmijao!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
pa malo veći gradovi imaju duže ulice nego put tuzla -sarajevo!!!
Alkos je napisao/la:Ovih dana bih trebao zaputiti se u Tuzlu. Obzirom da do sada nisam isao vlastitim automobilom, zamolio bih sve koji imaju iskustva da mi pomognu i daju pokoji savjet kojim putem ici. Da li preko Zenice i Doboja, ili ipak onim standardnim putem preko Karaule?! Koliko vremenski bi mi trebalo jednim, a koliko drugim putem?
Receno mi je da ne pomisljam u zimskom periodu i ovakvim/nikakvim uslovima voznje ici preko Karaule, a i da imaju neki radovi na cesti?!
Hvala puno na pomoci!
dalje sve uredno do tuzle 

starii je napisao/la:alkos kad dodes u kladanj skrenes lijevo pa kroz kladanj i samo pravo i dodes do muske vode..napi se ba ko cojk te vode, mozda naveče bude sta sa zenom
starii je napisao/la:alkos kad dodes u kladanj skrenes lijevo pa kroz kladanj i samo pravo i dodes do muske vode..napi se ba ko cojk te vode, mozda naveče bude sta sa zenom

Alkos je napisao/la:EUROBIH je napisao/la:sjedi ti jarane u kući i ne miči nikuda...rat još nije završio![]()
da si ovo spominjao 1995,pa čovjek da ti pomogne,al brate 15.godina od kraja rata...........
desetine hiljada auta dnevno prolazi bez problema preko karaule i zimi i ljeti.......
![]()
![]()
Nikada nisam vozio preko Karaule zimi,vjeruj, zato i pitam da mi neko pomogne. A i da usput provjerim opciju preko Doboja. Ne znam sta je problem pitati, ko da u guzici imam stotine hiljada kilometara tim putevima. Jel me zbog toga treba biti sramota mozda? Inace ne putujem nikako prema Tuzli, uvijek prema Zenici, Brodu i sta sada trebam gatati kakvi su putevi? Neko kaze ne valja put zimi, neko kaze valja, neko kaze ne idi niposto, idi preko Doboja, pa hajde ti budi pametan...
Ne mogu da vjerujem da se u svakoj temi nadje neko "pametan"
taj dio puta......EUROBIH je napisao/la:pola sata ti je do tuzle.
bug je napisao/la:Alkos je napisao/la:Ovih dana bih trebao zaputiti se u Tuzlu. Obzirom da do sada nisam isao vlastitim automobilom, zamolio bih sve koji imaju iskustva da mi pomognu i daju pokoji savjet kojim putem ici. Da li preko Zenice i Doboja, ili ipak onim standardnim putem preko Karaule?! Koliko vremenski bi mi trebalo jednim, a koliko drugim putem?
Receno mi je da ne pomisljam u zimskom periodu i ovakvim/nikakvim uslovima voznje ici preko Karaule, a i da imaju neki radovi na cesti?!
Hvala puno na pomoci!
do nisicke visoravni puteve ciste sarajevoceste, to im je zadnja rupa na sviralu i dotle mozes imati problemadalje sve uredno do tuzle
EUROBIH je napisao/la:Alkos je napisao/la:EUROBIH je napisao/la:sjedi ti jarane u kući i ne miči nikuda...rat još nije završio![]()
![]()
![]()
Nikada nisam vozio preko Karaule zimi,vjeruj, zato i pitam da mi neko pomogne. A i da usput provjerim opciju preko Doboja. Ne znam sta je problem pitati, ko da u guzici imam stotine hiljada kilometara tim putevima. Jel me zbog toga treba biti sramota mozda? Inace ne putujem nikako prema Tuzli, uvijek prema Zenici, Brodu i sta sada trebam gatati kakvi su putevi? Neko kaze ne valja put zimi, neko kaze valja, neko kaze ne idi niposto, idi preko Doboja, pa hajde ti budi pametan...
Ne mogu da vjerujem da se u svakoj temi nadje neko "pametan"
nemoj srećo nemoj danas.....pa kad već putuješ ka brodu i doboju,skreni desno i ulaziš u federaciju i pola sata ti je do tuzle..........kad već znaštaj dio puta......
pametni ti nudi GARMINA da ne uđeš u ..............
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.