SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderator/ica: delightful

Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

PostPostao/la delightful dana 02/05/2012 09:38

Josko Domorocki je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajevo-policija-zaplijenila-19-kg-marihuane-i-privela-dilera/120430041#6
Preko 90 % aktera crne hronike je bez drzavljanstva BiH..Neka mi nadje neko nesto sto je fino i posteno doslo sa istoka .. Jel taj covjek ima drzavljanstvo,ako nema , deportacija odmah .. KOja korist od drzavljanstva, CIPSa , biometrije na kraju .. ?
Primili smo rome sa Kosova,ovu bandu iz Sandzaka..sve nam se o glavu obija gostoprimstvo..
Javasluk,kriminal,narkomani,nasilnici .. sve je to doslo odozdo sa frkom na Kosovu 1999 e :skoljka:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/pljackas ... /120430028

krsenje pravila foruma, 15 dana
delightful
Globalni moderator

PostPostao/la holowey dana 02/05/2012 09:42

tcz je napisao/la:Džemal Murga, penzionisani inspektor: Čak 66 posto testiranih policajaca pozitivno na drogu!

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/9 ... drogu.html

mozda je ovo problem svih ovih desavanja, ako su ovako na drogama mogu misliti kako su onda u kriminal zagazili.

na uzorku od tri policajca izvukli zakljucak :lol:
avaz, sta vise reci...
holowey

PostPostao/la cappy_tempo dana 02/05/2012 10:37

evo opet se boli,tukli,palili borove... dok svak normalan izadje na ulice i protestuje kod nas u drzavi od 500 000 nezaposlenih jedina briga kako se pobiti i ko ce bolje janje okrenuti :-) :mrgreen: . usput na ove tuce sinoc se djeca u mahali zale kako su ih iz hotela une u kampusu zamalo prebili. pitali koliko je bazen i oni rekli da se ne moze koristiti i onda po njihovoj prici sin vlasnika une se mangupiso pa kad ga jedan od ove djece (12-16 godina su ovi moji mahalci) fisno u glavu izletili iz hotela jos trojica i covjek neki boxerom u glavu opalio dijete od 16 godina. mangupluk,a kazu jos da ih u zadnje vrijeme ganjaju po kampusu kad lopte igraju,a oni igraju lopte dole kod ograde gdje je onaj neboder sa doncaffe reklamom,a una na drugom kraju. eto sve neki mangupi oko ovih praznika ali najjaci su ovi sto udare na 10-15 godina mladje od sebe :D
cappy_tempo

PostPostao/la Urban B. dana 02/05/2012 11:52

ocekivao sam puno vise belaja al ovo zasad je sasvim normalno kod nas,alkohol+sunce ubitacna kombinacija,a jos ako je bilo kakvih zena tu belaj je zagarantovan!
A za ovu djecu iz mahale ti nije ni cudo sto ih je lik udario,jbg napali su sina od gazde,normalna reakcija svakog,jer prvi ti bi branio nekog svog,naravno ne bokserom jer je to seljacki al opet!
Urban B.

PostPostao/la cappy_tempo dana 02/05/2012 12:08

eh sin je prvo njih napao,psovao,prijetio i kad je kreno da ih udari jedan od mahalaca bio brzi i onda se desilo sto se desilo. ali sto kazes pravo cudo da je samo ovako malo belaja bilo. mozda je doslo iz guzice u glavu pa se popravljamo :mrgreen:
cappy_tempo

PostPostao/la insomnia78 dana 02/05/2012 12:50

holowey je napisao/la:
tcz je napisao/la:Džemal Murga, penzionisani inspektor: Čak 66 posto testiranih policajaca pozitivno na drogu!

mozda je ovo problem svih ovih desavanja, ako su ovako na drogama mogu misliti kako su onda u kriminal zagazili.

avaz, sta vise reci...

Fakat uzorak od tri policajca i pompezan naslov ccc
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
insomnia78

PostPostao/la crnoplavo dana 02/05/2012 13:09

kokuz_sa je napisao/la:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/92886-prevrnuo-se-minibus-gras-a-na-kovacima-ima-povrijedjenih.html

sreca u nesreci da nije udario u kakvu crkvu ili franjevacki samostan...odmah bi bilo "na udaru terorista u sarajevu ..."
crnoplavo

PostPostao/la pirpa dana 02/05/2012 13:10

holowey je napisao/la:

avaz, sta vise reci...

Da hoce Bogdo da rade testiranja na drogu u policiji, zdravstvu, vojsci vidio bi narod ko se brine o njima. (naravno, mislim na pojedinca) :D
pirpa

PostPostao/la insomnia78 dana 02/05/2012 18:04

cappy_tempo je napisao/la:evo opet se boli,tukli,palili borove... dok svak normalan izadje na ulice i protestuje kod nas u drzavi od 500 000 nezaposlenih jedina briga kako se pobiti i ko ce bolje janje okrenuti :-) :mrgreen: . usput na ove tuce sinoc se djeca u mahali zale kako su ih iz hotela une u kampusu zamalo prebili. pitali koliko je bazen i oni rekli da se ne moze koristiti i onda po njihovoj prici sin vlasnika une se mangupiso pa kad ga jedan od ove djece (12-16 godina su ovi moji mahalci) fisno u glavu izletili iz hotela jos trojica i covjek neki boxerom u glavu opalio dijete od 16 godina. mangupluk,a kazu jos da ih u zadnje vrijeme ganjaju po kampusu kad lopte igraju,a oni igraju lopte dole kod ograde gdje je onaj neboder sa doncaffe reklamom,a una na drugom kraju. eto sve neki mangupi oko ovih praznika ali najjaci su ovi sto udare na 10-15 godina mladje od sebe :D

A sta je trebo pustiti balavca da se kurci? Zato se ovako i ponasaju sto ih niko ne udara
insomnia78

PostPostao/la cappy_tempo dana 02/05/2012 18:57

insomnia78 je napisao/la:
cappy_tempo je napisao/la:evo opet se boli,tukli,palili borove... dok svak normalan izadje na ulice i protestuje kod nas u drzavi od 500 000 nezaposlenih jedina briga kako se pobiti i ko ce bolje janje okrenuti :-) :mrgreen: . usput na ove tuce sinoc se djeca u mahali zale kako su ih iz hotela une u kampusu zamalo prebili. pitali koliko je bazen i oni rekli da se ne moze koristiti i onda po njihovoj prici sin vlasnika une se mangupiso pa kad ga jedan od ove djece (12-16 godina su ovi moji mahalci) fisno u glavu izletili iz hotela jos trojica i covjek neki boxerom u glavu opalio dijete od 16 godina. mangupluk,a kazu jos da ih u zadnje vrijeme ganjaju po kampusu kad lopte igraju,a oni igraju lopte dole kod ograde gdje je onaj neboder sa doncaffe reklamom,a una na drugom kraju. eto sve neki mangupi oko ovih praznika ali najjaci su ovi sto udare na 10-15 godina mladje od sebe :D

A sta je trebo pustiti balavca da se kurci? Zato se ovako i ponasaju sto ih niko ne udara

nismo se razumjeli, ovi moji mahalci pitalo fino koliko je bazen da se kupaju i kad su dobili odgovor da ne moze okrenuli se da idu i onda sin gazde se uzeo kurciti,prijetio i poceo prvi da mase sakama i nogama
cappy_tempo

PostPostao/la kokuz_sa dana 04/05/2012 00:07

Vozač GRAS-a pretukao mentalno zaostalog mladića

Danas je na terminalu sarajevskog naselja Ilidža oko 18 sati vozač GRAS-a napao i pretukao mentalno zaostalog mladića!

FOTO: Ilustracija Veličina slova:AAA
Incident se dogodio ispred Sara centra na Ilidži kada je vozač GRAS-a udario i oborio mladića! Nastavio ga je udarati i vikao "Ustani, ustani brže!" dok je bespomoćni mladić ležao!

Nakon što je pretukao mentalno zaostalog mladića, vozač ga je podigao te odvukao prema tramvajskom stajalištu vičući "Meni ćeš psovati i odmahivati glavom!" Nekoliko svjedoka je pozvalo policiju te prišlo stajalištu kako bi vidjeli šta će uraditi nesretnom mladiću!

Mentalno zaostalog mladića su opkolili vozači i revizori te sačekali dolazak policije. Vozač koji je pretukao mladića je nešto prije dolaska policije napustio mjesto dešavanja. Jedan od revizora je napad pokušao opravdati komenterišući: "Dva-tri dana napada cure i dobacuje. Napada vozače, a evo danas odvali retrovizor. Mi smo ga hranili neko vrijeme i pazili ali eto šta sad?!"

Uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a Ilidža. Mladić je ispitan na licu mjesta i pušten! Treba napomenuti da policajci nisu uzimali iskaze prisutnih svjedoka, dok službenici GRASA nisu željeli dalje komentaristi.

Kod: Označi sve
http://www.sutra.ba/novost/60922/Vozac-GRAS-a-pretukao-mentalno-zaostalog-mladica
kokuz_sa

PostPostao/la Religious Fantastic dana 04/05/2012 06:50

kokuz_sa je napisao/la:Vozač GRAS-a pretukao mentalno zaostalog mladića

Danas je na terminalu sarajevskog naselja Ilidža oko 18 sati vozač GRAS-a napao i pretukao mentalno zaostalog mladića!

Incident se dogodio ispred Sara centra na Ilidži kada je vozač GRAS-a udario i oborio mladića! Nastavio ga je udarati i vikao "Ustani, ustani brže!" dok je bespomoćni mladić ležao!

Nakon što je pretukao mentalno zaostalog mladića, vozač ga je podigao te odvukao prema tramvajskom stajalištu vičući "Meni ćeš psovati i odmahivati glavom!" Nekoliko svjedoka je pozvalo policiju te prišlo stajalištu kako bi vidjeli šta će uraditi nesretnom mladiću!

Mentalno zaostalog mladića su opkolili vozači i revizori te sačekali dolazak policije. Vozač koji je pretukao mladića je nešto prije dolaska policije napustio mjesto dešavanja. Jedan od revizora je napad pokušao opravdati komenterišući: "Dva-tri dana napada cure i dobacuje. Napada vozače, a evo danas odvali retrovizor. Mi smo ga hranili neko vrijeme i pazili ali eto šta sad?!"

Uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a Ilidža. Mladić je ispitan na licu mjesta i pušten! Treba napomenuti da policajci nisu uzimali iskaze prisutnih svjedoka, dok službenici GRASA nisu željeli dalje komentaristi.

http://www.sutra.ba/novost/60922/Vozac-GRAS-a-pretukao-mentalno-zaostalog-mladica

da li je ovdje riječ možda o nepobedivom Benji D?! :D
Religious Fantastic

sinocnja eksplizija u sarajevu negdje oko vilsonovog

PostPostao/la quarterback dana 04/05/2012 13:28

oko 2 ujutro, zna li neko vise o tome?

nema nigdje nikakve vijesti na portalima
quarterback

Re: sinocnja eksplizija u sarajevu negdje oko vilsonovog

PostPostao/la felichi dana 04/05/2012 13:36

covjece, zivis u bosni. nije bilo nikakve eksplozije, sanjao si.
i da, ne zovi policiju, ne trebaju ti problemi. vjeruj....
felichi

PostPostao/la Forsaken dana 04/05/2012 13:37

dje ba? zivim kod vrbanje, i imam izrazito lak san, cujem komsiju kad podrigne u 2 ujtru al ne cuh tu exploziju
Forsaken

PostPostao/la quarterback dana 04/05/2012 13:39

moze biti da je bio san, taman sam se bio uninao...

negdje oko grbavice ili tako sta, nisam siguran...
quarterback

PostPostao/la Henry Chinaski dana 04/05/2012 13:54

Pogledaš malo bolje kad ono, puca ti k...c što granična policija štrajkuje...
Henry Chinaski

PostPostao/la BHF_Manijak dana 04/05/2012 23:09

Religious Fantastic je napisao/la:
kokuz_sa je napisao/la:Vozač GRAS-a pretukao mentalno zaostalog mladića

da li je ovdje riječ možda o nepobedivom Benji D?! :D

Cekaj ba, ako kazu da su ga pazili i to, da to nije onda onaj frajer sto stalno se voza po tramvajima, najcesce se nalazi kod vozaca, sto stalno vrti glavom lijevo-desno??? :? :roll:
BHF_Manijak

PostPostao/la mrtva kokoš dana 04/05/2012 23:22

moguce da je to taj, dva tri puta sam se zadesio u tramvaju kad maltretira cure...

prvi put nisam ni obracao nesto posebno paznju, klepi neku curu po glavi, ona mu uzvrati zamalo se ne pobise, kontam znaju se, ona mu poce prijetiti u fazonu vidjet ces ti, ali je brzo izasla...

tad sam ga i ja upratio...

drugi put isto tako, cura neka na meti, ovu poce pljuvati i nogom udarati :-)

pun tramvaj niko nista :roll: ja onako pridjem curi, stanem ispred nje, kazem mu nemoj da je udaras, sta ti radi cura :-) nije mi rijeci rekao, samo me onako gleda i vrti glavom...

kad neke zenturace pocese, pustite ga , bolestan je bla bla :-)

kontam u sebi ocigledno da je bolestan a ako je bolestan, treba da se lijeci, smjesti u neku od ustanova u zavisnosti od vrste dusevnog oboljenja jer je ocigledno to njegova tuzna svakodnevnica..

policija je napravila gresku, trebala ga je odmah odvesti na kcus ili pbj ovako cemo cekati opet da nekoga pocne daviti i udarati u tramvaju ili na ulici ili da njega pocnu udarati kao danas, pa da se nesto poduzme :| ocigledno da oni koji se brinu o njemu to ne rade na adekvatan nacin :|
mrtva kokoš

PostPostao/la quarterback dana 04/05/2012 23:33

Henry Chinaski je napisao/la:Pogledaš malo bolje kad ono, puca ti k...c što granična policija štrajkuje...

tacno...
quarterback

PostPostao/la tare... dana 05/05/2012 04:16

ko zna sta se desilo na bistriku nocas ? covjek lezi na trotoarum, policija okolo trakom okruzila.
tare...

PostPostao/la Zox dana 05/05/2012 08:35

cappy_tempo je napisao/la:
nismo se razumjeli, ovi moji mahalci pitalo fino koliko je bazen da se kupaju i kad su dobili odgovor da ne moze okrenuli se da idu i onda sin gazde se uzeo kurciti,prijetio i poceo prvi da mase sakama i nogama

Aha, uvijek je ovako. Ovi MOJI uljudno i kulturno pitaju i najljubaznije se okrenu da odu. Ali, iz nekog razloga, kad su vec poodmakli i kad vise nema belaja, onaj drugi krene da se kurci i da mase sakama i nogama (sta god to znacilo). Slazem se da smo u banani zato sto niko ne poklopi sesnaestogodisnjake kad se pocnu kurciti.
Zox

PostPostao/la kenzo dana 05/05/2012 08:47

Ubistvo u sarajevskom naselju Bistrik, jedna osoba uhapšena
U Operativnom centru MUP-a KS potvrdili su nam informaciju kako je poslije ponoći u sarajevskom naselju Bistrik ubijena jedna osoba ubijena, te da je jedna osoba uhapšena.
Kako saznajemo, radi se o starijoj osobi. Nezvanično, ubijeni je naišao pored granapa ispred kojeg je nekoliko osoba maltretiralo drugu osobu.

Na molbu ubijenog da ga puste na miru, jedan od napadača je izvukao nož i izbo slučajnog prolaznika koji je nedugo nakon toga i preminuo.

Sve ovo desilo se na raskrsnici ulica Bakarevića i Bistrik.

Uskoro više informacija...
kenzo

PostPostao/la Melami dana 05/05/2012 08:48

tare... je napisao/la:ko zna sta se desilo na bistriku nocas ? covjek lezi na trotoarum, policija okolo trakom okruzila.

Evo vijesti i na klixu. Odma pohvatati napadace i po 20 godina svima, njima nema popravka. Ubili izgleeda neduzna covjeka.
Melami

PostPostao/la zateznistub dana 05/05/2012 08:49

kenzo je napisao/la:Ubistvo u sarajevskom naselju Bistrik, jedna osoba uhapšena
U Operativnom centru MUP-a KS potvrdili su nam informaciju kako je poslije ponoći u sarajevskom naselju Bistrik ubijena jedna osoba ubijena, te da je jedna osoba uhapšena.
Kako saznajemo, radi se o starijoj osobi. Nezvanično, ubijeni je naišao pored granapa ispred kojeg je nekoliko osoba maltretiralo drugu osobu.

Na molbu ubijenog da ga puste na miru, jedan od napadača je izvukao nož i izbo slučajnog prolaznika koji je nedugo nakon toga i preminuo.

Sve ovo desilo se na raskrsnici ulica Bakarevića i Bistrik.

Uskoro više informacija...

Ako i kad ga uhvate:
Suđenje po kratkom postupku i spržiti na el. stolici :x
zateznistub

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sarajevo

Trenutno korisnika/ca: amar_no1 i 3 gostiju.