Moderator/ica: delightful

lolo_lolo je napisao/la:a naslov je mogao glasiti
MERKATOR-najbolji trzni centar u sarajevu
sahan je napisao/la:lolo_lolo je napisao/la:a naslov je mogao glasiti
MERKATOR-najbolji trzni centar u sarajevu
Nije fol u tome bilo koji drugi je bolji. Cak su mi uvijek isli na zivce tipovi koji idu tamo da budu "vidjeni" ali ovoliki javasluk od ROBOTA je stvarno previse.
katastrofa
Da_li_je _tako?? je napisao/la:robot je super...!!!!

sahan je napisao/la:Danas oko 11 sati odem u ROBOT u Hrasnom i cekam jedno 10 minuta da uzmem kolica, i cekaj, i cekaj i nigdje kolica a sve skupa nema 30 dusa WTF!? Onda odem u ROBOT na socijalnom kad ista stvar, jos me nesto cudno gledaju kao "vidi levata hoce kolica, tegli na rukama ko i drugi svijet" eh onda fino produzim do merkatora i na miru kupim sto sam htio. Ne patim od "modernih" trznih centara ali ovo je stvarno kranji bezobrazluk.

hakazvaka je napisao/la:sahan je napisao/la:Danas oko 11 sati odem u ROBOT u Hrasnom i cekam jedno 10 minuta da uzmem kolica, i cekaj, i cekaj i nigdje kolica a sve skupa nema 30 dusa WTF!? Onda odem u ROBOT na socijalnom kad ista stvar, jos me nesto cudno gledaju kao "vidi levata hoce kolica, tegli na rukama ko i drugi svijet" eh onda fino produzim do merkatora i na miru kupim sto sam htio. Ne patim od "modernih" trznih centara ali ovo je stvarno kranji bezobrazluk.
to problem ?
kad uporedis sa onim sta robot svakodnevno priredjuje svojim kupcima, to je sitnica, bezveze.
pocevsi od toga da police u supermarketu premjestaju svaka 2 sata, pa preko tech supporta koji je jednak 0 (nuli), i lociran u RAJLOVCU !?
mah, ne mogu sada kvalitetno pljuvati, preumoran sam
hakazvaka je napisao/la:sahan je napisao/la:Danas oko 11 sati odem u ROBOT u Hrasnom i cekam jedno 10 minuta da uzmem kolica, i cekaj, i cekaj i nigdje kolica a sve skupa nema 30 dusa WTF!? Onda odem u ROBOT na socijalnom kad ista stvar, jos me nesto cudno gledaju kao "vidi levata hoce kolica, tegli na rukama ko i drugi svijet" eh onda fino produzim do merkatora i na miru kupim sto sam htio. Ne patim od "modernih" trznih centara ali ovo je stvarno kranji bezobrazluk.
to problem ?
kad uporedis sa onim sta robot svakodnevno priredjuje svojim kupcima, to je sitnica, bezveze.
pocevsi od toga da police u supermarketu premjestaju svaka 2 sata, pa preko tech supporta koji je jednak 0 (nuli), i lociran u RAJLOVCU !?
byNelle je napisao/la:hakazvaka je napisao/la:sahan je napisao/la:Danas oko 11 sati odem u ROBOT u Hrasnom i cekam jedno 10 minuta da uzmem kolica, i cekaj, i cekaj i nigdje kolica a sve skupa nema 30 dusa WTF!? Onda odem u ROBOT na socijalnom kad ista stvar, jos me nesto cudno gledaju kao "vidi levata hoce kolica, tegli na rukama ko i drugi svijet" eh onda fino produzim do merkatora i na miru kupim sto sam htio. Ne patim od "modernih" trznih centara ali ovo je stvarno kranji bezobrazluk.
to problem ?
a kakvu ti potrebu imas za robotovim tech supportom???
). izuzetak od ovoga je merkur. jedino sto mi smeta kod njih je naplata parkinga - ali cini mi se da imaju i oni ono - ako pokazes racun preko X KM parking ne placas.StupskaBitanga je napisao/la:Uvijek me čudi oglas Robot prima radnike
Jel to oni otpuste 50-60% ljudi i onda nove upisuju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.