Moderator/ica: ladyblue18

koje su cijene na siranu i na otoci, jer vjerujem da je tu najjeftinije?wendy je napisao/la:hvala na brzinikoje su cijene na siranu i na otoci, jer vjerujem da je tu najjeftinije?
wendy je napisao/la:hvala na brzinikoje su cijene na siranu i na otoci, jer vjerujem da je tu najjeftinije?
chuchumbamayumbe je napisao/la:BIlo je tih điđa u Obiju, kompletan jedan odjeljak.

Amazonka27 je napisao/la:kupovala sam ja u toj radnji na skenderiji...cijena negdje oko 3,50 KM

EliasVeskot je napisao/la:Amazonka27 je napisao/la:kupovala sam ja u toj radnji na skenderiji...cijena negdje oko 3,50 KM
Artcentar FACTA, ako mislimo na isto. Oni uvoze njemacke proizvode uglavnom i skuplji su od ovih ostalih. udice su 0,15 o komadu, perle od 2,8 (ako se dobro sjecam) pa dalje.
Prije dvije godine sam "zalutala" u dio pijace u Atini i nasla par radnji koje su samo perle prodavale i to nako zagrabis onom lopaticom i izvagas...![]()
kiki-miki je napisao/la:Znam da je bio kurs pravljenja nakita,slikanja po svili,staklu u Kulturnom centru Konya u Alipašinoj ulici,pored kina Bosna.

Amazonka27 je napisao/la:kupovala sam ja u toj radnji na skenderiji...cijena negdje oko 3,50 KM

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.