Mali servis sam uradio u Zenici u jednom servisu - izašlo me čini mi se 300 KM. Koliko sam shvatio majstora, veliki servis je negdje oko 850 KM, ako se ne varam.
Moderator/ica: Bobi
babyface je napisao/la:Ja vozim spomenutog Scenica već skoro pola godine - mogu reći da sam jako zadovoljan. Motor 1.9 dCi, jak ko' zemlja - probao sam ga na autoputu: došao do 170 km/h i nisam smio više.Što se tiče komfora - čista 10 ! Žena sjedi sa dvoje djece (u sjedalicama) pozadi bez ikakvih problema. Auto je stvarno pregledno za voziti. Potrošnja je isto fenomenalno dobra: Sarajevo-Dubrovnik i nazad je prosječno trošio 4,7 l/100 km, a vozio sam normalnom brzinom (mislim da je prosječna brzina bila oko 60 km/h). Sarajevo-Tuzla i nazad isto tako.
Mali servis sam uradio u Zenici u jednom servisu - izašlo me čini mi se 300 KM. Koliko sam shvatio majstora, veliki servis je negdje oko 850 KM, ako se ne varam.
?ilija cvorovic je napisao/la:babyface je napisao/la:Ja vozim spomenutog Scenica već skoro pola godine - mogu reći da sam jako zadovoljan. Motor 1.9 dCi, jak ko' zemlja - probao sam ga na autoputu: došao do 170 km/h i nisam smio više.Što se tiče komfora - čista 10 ! Žena sjedi sa dvoje djece (u sjedalicama) pozadi bez ikakvih problema. Auto je stvarno pregledno za voziti. Potrošnja je isto fenomenalno dobra: Sarajevo-Dubrovnik i nazad je prosječno trošio 4,7 l/100 km, a vozio sam normalnom brzinom (mislim da je prosječna brzina bila oko 60 km/h). Sarajevo-Tuzla i nazad isto tako.
Zahvaljujem. Je li problem da navedeš poslije koliko kilometara se radi mali, a nakon koliko veliki servis? Te ukoliko si ranije vozio manji auto, kakav je doživljaj voziti auto tih gabarita, i ima li problema u prilagođavanju?
babyface je napisao/la:Ja vozim spomenutog Scenica već skoro pola godine - mogu reći da sam jako zadovoljan. Motor 1.9 dCi, jak ko' zemlja - probao sam ga na autoputu: došao do 170 km/h i nisam smio više.Što se tiče komfora - čista 10 ! Žena sjedi sa dvoje djece (u sjedalicama) pozadi bez ikakvih problema. Auto je stvarno pregledno za voziti. Potrošnja je isto fenomenalno dobra: Sarajevo-Dubrovnik i nazad je prosječno trošio 4,7 l/100 km, a vozio sam normalnom brzinom (mislim da je prosječna brzina bila oko 60 km/h). Sarajevo-Tuzla i nazad isto tako.
radostan dan je napisao/la:Ja kad bi mogao uzeo bi motorku, isjekao zadnji kraj od Senika, prednji od C max-a, instrument tablu od Zafire i sjedišta Pikasa.
I sve odnio u London kod Indijca i onog Ćelavog sa Diskaverija, da to povare.

Trenutno korisnika/ca: basicm i 10 gostiju.