Moderator/ica: Bobi
quasar je napisao/la:Hoce, hoce... samo javi koliko.

Ateista je napisao/la:quasar je napisao/la:Hoce, hoce... samo javi koliko.
Vjerovatno 100KM, ali koliko god da je, mene promijeniti ne mogu.
Ateista je napisao/la:[
Znao sam da ce doci do toga opet, ispade problem sto sam brzo vozio iako nikog nisam ugrozio niti je bilo i najmanje opasnosti da nekog ugrozim, ne da mi se ponovo, znas moje misljenje o tome.
Samo me zanimala informacija vezana za prebacivanje kazne.
Ateista je napisao/la:quasar je napisao/la:Hoce, hoce... samo javi koliko.
BadBoy je napisao/la:Ateista je napisao/la:quasar je napisao/la:Hoce, hoce... samo javi koliko.
Koja je razlika između tebe što ne priznaješ ograničenja brzine i onog vehabije što nije priznavao semafore?
goran16v je napisao/la:Ateista je napisao/la:[
Znao sam da ce doci do toga opet, ispade problem sto sam brzo vozio iako nikog nisam ugrozio niti je bilo i najmanje opasnosti da nekog ugrozim, ne da mi se ponovo, znas moje misljenje o tome.
Samo me zanimala informacija vezana za prebacivanje kazne.
Nastranu ovaj problem i tvoje misljenje koje je zrelo za trajno oduzimanje vozacke (iskreno se nadam da ce si se to i desiti), ali puno veci problem je sto svjesno izbjegavas i ne priznajes pravnu saknciju sto je puno ozbiljnije krsenje zakona.

Ateista je napisao/la:
On je vjernik a ja kjafir.![]()
Razlika je u tome sto ja apsolutno postujem sve ucesnike u saobracaju, pa cak i kad krsim neke propise radim to da ne ometam i ne ugrozavam druge.
taman sam konto izać malo u čaršiju al šipak ću
a ima ih mašala 

frankwhite je napisao/la:e zasto bihamk vise ne daje informacije o radarskim kontrolama u Kantonu Sarajevo?? vec 2 mjeseca ne pise nista za Sarajevo, a negdje sam citao da su obavezni iz policije objaviti gdje i kad su radarske kontrole... ???
http://bihamk.ba/spi/radarske-kontrole.html

frankwhite je napisao/la:e zasto bihamk vise ne daje informacije o radarskim kontrolama u Kantonu Sarajevo?? vec 2 mjeseca ne pise nista za Sarajevo, a negdje sam citao da su obavezni iz policije objaviti gdje i kad su radarske kontrole... ???
http://bihamk.ba/spi/radarske-kontrole.html

Lady Saray je napisao/la:Ljudi jel ima gdje kakav pravilnik kako mup salje kaznu tj obavjestenje da te uslikala kamera?
Stvar je u tome sto su dosle 4 koverte da je vozilo uslikano kod aerodroma u razlicitim danima i vremenima ali je na svakom papiru brzina tacno +12, potpisao isti policajac s tim da je u zadnjoj kazni rukom prepravljen otkucan tekst, odnosno prepravljena brzina, vrijeme i tablice.. 3 kljucna podatka presarana pa neko rukom dopisao.. Sve navodno uslikano u par dana razlike ali svaki put ista brzina.. Pa da je namjerno ne bi mogao ucicati 12km/h.. I na svakoj pise vozacka koja je odjavljena jos u aprilu i izvadjena nova krajem aprila a cestitke dolaze u maju.. Valjda imaju u cipsu i bazi da je vozacka zamijenjena.. Meni prije kad je dosla jednom pisalo je nesto u stilu da se izjasnim ko je vozio inace ce smatra da je vlasnik vozila napravio prekrsaj.. Moze li se zaliti ili nesto uraditi ovdje? Ovo kao da se neko nameno nameracio slati kazne..
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Lady Saray je napisao/la:odmah je doslo sa uplatnicom 4x u par dana 4 prekrsaja na istom mjestu sa identicnim prekoracenjem od 12km/h.. prosto mi je nevjerovatno da svaki put ista brzina bude.. ne 11 ne 15 nego vazda 12
uopste nije dosla ta obavijest niti da ima mogucnost pogledati snimak i da se izjasni ko je vozio.. znam da je meni doslo prije mozda 2 god da me uslikala kamera i da se javim ukoliko je neko vozio ili ce se smatrati da sam vozila ja jer je moje vozilo... ovdje je odmah kazna na njegovo ime, njegova vozacka i to stara koja je odjavljena pocetkom aprila..
stvar je sto je auto sluzbeno i do sad su uvijek kazne dolazile direkt u firmu, odbije se od plate kazne se plate i sve ok ali ove 4 su sve dosle na kucnu adresu. kuci su stariji roditelji i zena koja se brine o njima tako da je kuci uvijek neko 24/7 ko moze primiti postu.
momak redovno placa sve kazne koje napravi to nije problem samo sto je sad cudno 4 kazne na istom mjestu sa istom brzinom i zadnja jos hemijskom prepravljana, ne vidi se fino ispod sta je presarano ali vidi se da pocetak tablice koja je isprintana nije njegovo prvo slovo. pa nije vrijeme kucanja na pisacoj masini da se ne moze ponovo isprintati ako je vec greska ali svi kljucni podaci: brzina, tablice, i ime i vozacka prepravljeni i poslani na kucnu adresu a uvijek idu na firmu.
posto je sve cudno i nije nikad doslo to da moze pogledati snimak ima li on pravo na zalbu i da trazi te snimke da vidi

zgemboni je napisao/la:jel zna neko jesu li postavili kamere kod sos sela na mojmilu, kao da me maloprije nesto blicnulo pr brzini od oko 50 km/h?
Ateista je napisao/la:
Nisam to rekao, pod cestom podrazumijevam sve sto utice na saobracaj - pjesaci, druga vozila, uslovi na cesti i slicno, bandere i kamere na banderama ne uticu na saobracaj, barem ne dok su pored ceste.
chelo je napisao/la:Mala digresija, ali vjecno pitanje, bar u mojoj glavi:
Imajuci u vidu da pravo u dokaznom postupku ne priznaje neovlastena snimanja, postavlja se pitanje kako nasi organi mogu ne obavjestavajući nas (bez znaka upozorenja) slikati kod Marsalke, rtv doma, Stupa, Otoke i sl i koristiti to kao dokaz za kaznu?
zgemboni je napisao/la:75% sam siguran da je bila kamera, ali mozda grijesim, ako neko zna bio bih zahvalan...

Trenutno korisnika/ca: arman1 i 8 gostiju.