Moderator/ica: Bobi
Broj 1 je napisao/la:To je peugeot 307, ja bi da to sam uradim ali bi trebao imati opis ili one izometrijske skice, bla bla i bla bla!!!!!
. Bas me nasmija , ovdje ljudi se ne usude da promjene sijalicu sami a ti "daj slike da mjenjamo kvacilo" eee.Broj 1 je napisao/la:To je peugeot 307, ja bi da to sam uradim ali bi trebao imati opis ili one izometrijske skice, bla bla i bla bla!!!!!
Broj 1 je napisao/la:To je peugeot 307, ja bi da to sam uradim ali bi trebao imati opis ili one izometrijske skice, bla bla i bla bla!!!!!

..pa ti nisi svjestan da je to za dobrog majstora 5 sati posla u prosjeku..a za laika je 3 dana minimalno..i sto ces nesto ujebat garant..ako ti to toliko lijeci zivce plati 100km da ti neko napravi a ti uzmi od komsije auto pa mjenjaj ulja filtere kocnice i dotezi sarafe..ne bi se jebavo za 100 maraka 2-3 dana,jedino ako je neka sentimentalna vrijedonst u pitanju 

rotor je napisao/la:Broj 1 je napisao/la:To je peugeot 307, ja bi da to sam uradim ali bi trebao imati opis ili one izometrijske skice, bla bla i bla bla!!!!!
Koliko ti taj pezo ima "konja", 90 ili 110 ?

Broj 1 je napisao/la:Pa vi me podsjecate na ove nasde politicare, niako da se odlucite, sve neki strah od neuspjeha bla, bla.
ja sam mjenjao distribucioni zupcasti remen sam po tim skicama i radi bez problema. znam da mjenjam grijace, diskove, pakne i tako te stvari odvrni zavrni, pa jebo ga ti pa sve su to ljudi izmislili nisu vanzemaljci.
Ma ja cu ga rastaviti pa sta bude, hajde imal ko skice?
Ma ja svrsavam kad popravljam auto, pravo da vam kazem, valjda mise moj posao ogadio pa mi ovo dodje kao razoonoda i lijek.
emko1234 je napisao/la:najludji si..poredis mjenjanje pakni s promjenom lamele..pa ti nisi svjestan da je to za dobrog majstora 5 sati posla u prosjeku..a za laika je 3 dana minimalno..i sto ces nesto ujebat garant..ako ti to toliko lijeci zivce plati 100km da ti neko napravi a ti uzmi od komsije auto pa mjenjaj ulja filtere kocnice i dotezi sarafe..ne bi se jebavo za 100 maraka 2-3 dana,jedino ako je neka sentimentalna vrijedonst u pitanju
Broj 1 je napisao/la:Vrijeme je da se krene!!!!
Ja odlucio i sve pripremio, alat itd.
Slikacu sve mobilnim pa prenijeti na kompjter tako da sta ne zaboravim pri sklapanju.
Ovim pesimistima da preporucim: ako nesto zelis, onda moras u to i svim srcem vjerovati!!!!!
Ili jednom se umire, pa onda umri muski!!!
Ovo sam cuo od jednog dede Kineza muslimana!!!!
Dedo ima 85 godina a jos hoda po sajli 5 m iznad zemlje i poducava djecu cirkuskim vjestinama. Dedo je praviiiii!!!!
Broj 1 je napisao/la:Vrijeme je da se krene!!!!
Ja odlucio i sve pripremio, alat itd.
Slikacu sve mobilnim pa prenijeti na kompjter tako da sta ne zaboravim pri sklapanju.
Ovim pesimistima da preporucim: ako nesto zelis, onda moras u to i svim srcem vjerovati!!!!!
Ili jednom se umire, pa onda umri muski!!!
Ovo sam cuo od jednog dede Kineza muslimana!!!!
Dedo ima 85 godina a jos hoda po sajli 5 m iznad zemlje i poducava djecu cirkuskim vjestinama. Dedo je praviiiii!!!!

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.