Pozdrav svima!
Treba mi par savjeta u vezi sljedeceg "problemcica", pa se nadam da ce mi neko moci pojasniti neke stvari.
Dakle, zavrsila sam fakultet po starom sistemu, 4 godine za profesora stranog jezika. Medjutim, voljela bih da radim sa djecom predskolskog uzrasta ili eventualno razdoblje od prvog do cetvrtog razreda. Receno mi je da to ne bi bas mogla da radim sa samo ovom mojom diplomom, dakle, morala bih dalje jos nesto nastaviti, pa me zanima koje su mi opcije? To jest, moram li upisati postdiplomski na pedagoskoj akademiji, ili upisati studij na pedagoskoj akademiji ili postoji li opcija da ja na svom Filozofskom fakultetu polazem neku razliku predmeta iz pedagogije ili nesto slicno?
Znam da je najbolje obratiti se studenstkoj sluzbi, ali htjela sam ovdje prvo cuti neke savjete prije nego krenem u boj s njima (nisam imala neko lijepo iskustvo s njima sto se tice nekog objasnjavanja o ovim i slicnim stvarima).

ono što znam je da profesori sa diplomom po starom programu rade i ne vidim nikakvu prepreku i zaposlenju,pogotovo ne u radu sa djecom od 1 do 5 razreda
sretno....i konkurse u ruke i traži posao