) mi je 10 godina braka. Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.
S poštovanjem

Moderator/ica: ladyblue18
) mi je 10 godina braka. 
rota_laz je napisao/la:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost) mi je 10 godina braka.
Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.
S poštovanjem![]()

rota_laz je napisao/la:Dajte ljudi upomoć, potpuno sam bez ideje, inspiracije (nešta para se uštedilo), a sutra (11/9 - puka slučajnost) mi je 10 godina braka.
Šta da poklonim suprugi? Ova me tekma potrošila psihički... a treba mi nešto originalno, ne mora biti skupo, bajno, sjajno, samo da je dobra ideja i da se može odraditi na vakat. Cijenim svaku vrstu pomoći.
S poštovanjem![]()
hakazvaka je napisao/la:http://www.romancestuck.com/anniversary/modern-list.htm
![]()
hope it works
3000 milje... Ne mogu tako brzo kredit uzet. Ne znam , jedino da joj Džekin dres donesenem????
Romantike ni u tragovima, baš ovih dana, a inače sam jako romantičan i introvertan...
Ozbiljno kontam da to nije loša ideja, ili je to samo rezultat odsustva bilo kakve druge...rota_laz je napisao/la:hakazvaka je napisao/la:http://www.romancestuck.com/anniversary/modern-list.htm
![]()
hope it works
Gledam 10. godina - Dijamant. Gledao u BBI ima ona zlatara prsten sa dijamantom cirka3000 milje... Ne mogu tako brzo kredit uzet. Ne znam , jedino da joj Džekin dres donesenem????
![]()
Romantike ni u tragovima, baš ovih dana, a inače sam jako romantičan i introvertan...
Taj stres, anti stres je dobar, ali ima jedno tri hefte vratili se sa Igmana bili heftu na tim nekakvim antistresovima, pa kontam da ne duplam.
Ima na ovom webu ideja - biciklo. Uzmem desetobrzincaOzbiljno kontam da to nije loša ideja, ili je to samo rezultat odsustva bilo kakve druge...

rota_laz je napisao/la:hakazvaka je napisao/la:http://www.romancestuck.com/anniversary/modern-list.htm
![]()
hope it works
Gledam 10. godina - Dijamant. Gledao u BBI ima ona zlatara prsten sa dijamantom cirka3000 milje... Ne mogu tako brzo kredit uzet. Ne znam , jedino da joj Džekin dres donesenem????
![]()
Taj stres, anti stres je dobar, ali ima jedno tri hefte vratili se sa Igmana bili heftu na tim nekakvim antistresovima, pa kontam da ne duplam.
Ima na ovom webu ideja - biciklo. Uzmem desetobrzincaOzbiljno kontam da to nije loša ideja, ili je to samo rezultat odsustva bilo kakve druge...
meni se ideja svidja, ali do hanume je... u stvari ja ti nisam mjerilo jer bajk vec imam 24 brzinca...doduse bez godisnjice... 
rota_laz je napisao/la:GT? Biciklo?
Ako jest, ja imam nekakvo, nisam neki vozač, ali eno ga stoji u podrumu ima pet šest mjeseci... A fakat smo se dogovoarali da se vozamo, ono kao zdravo je i to... Odoh ima radnja jedna blizu da vidim...![]()
Ali, vratit ću se da čujem još konstruktivnih prijedloga.

Super Hik je napisao/la:rota_laz je napisao/la:GT? Biciklo?
Ako jest, ja imam nekakvo, nisam neki vozač, ali eno ga stoji u podrumu ima pet šest mjeseci... A fakat smo se dogovoarali da se vozamo, ono kao zdravo je i to... Odoh ima radnja jedna blizu da vidim...![]()
Ali, vratit ću se da čujem još konstruktivnih prijedloga.
nemoj GT-a nino će te opljačkat, jes da ti je godišnjica ali pljačka je pljačka.

S poštovanjem![]()

,salim se naravno

.Kad sam otvorila, ispred je bilo ogromno cvijece , toliko veliko da sam se u prvi mah prepala
a na papiricu koji je visio na jednom od listova bile su napisane rijeci za sve ove godine koje smo proveli zajedno i jedan mali prstencic(nije bitno koliko je kostao , bitno je da je od srca). Meni je to bilo vece i sentimentalnije , nego da mi je ne znam ti sta kupio. Sad se polako ali sigurno blizi i 20-ta( ako Bog da zivi i zdravi da budemo) i sve je isto kao nekad , osim sto smo mi stariji a djeca veca.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.