Moderator/ica: delightful

Lace je napisao/la:Ima li kakvih linkova, licnih preporuka?
![]()
neupucena je napisao/la:Kada se na BH line imeniku ukuca taj broj dobije se sljedece:
Pretraživanje po telefonu
Ponisti pretragu
Ime i prezime: Kadro Norgalić
Broj telefona: +387 (035) 256-160
Adresa: KAZAN MAHALA 40
Naziv mjesta: Tuzla
Naziv opstine: Tuzla
neupucena je napisao/la:Kad imas auto svejedno ti je. Tuzla i Bristol su, sto se soba tice jadni. SoB je 20ak minuta voznje od grada ali je barem novo, uredno, hrana je prilicno ukusna a osoblje je ljubazno.
U Bristol kad udjes, kakva je siva atmosfera i zidovi, takvo je i osoblje.

Lace je napisao/la:neupucena je napisao/la:Kad imas auto svejedno ti je. Tuzla i Bristol su, sto se soba tice jadni. SoB je 20ak minuta voznje od grada ali je barem novo, uredno, hrana je prilicno ukusna a osoblje je ljubazno.
U Bristol kad udjes, kakva je siva atmosfera i zidovi, takvo je i osoblje.
ja sam par puta boravila u hotelu tuzla poslovno...i s obzirom da nisam zahtjevna meni je bilo ok...imala sam sama svoju sobu, svoje kupatilo, tv...zaista mi nije trebalo vise![]()
al sad gledam cijene...jer ako budem isla...bit ce po mom dzepu
Lace je napisao/la:jesi li zahtjevna i kada drugi placaju? tipa poslovni boravak?
npr. u tom boljem nema mjesta, ili nema salu za sastanke...ili nije dovoljno velika?
malo fleksibilnosti nikom nije odmoglo

ne znam kakve su sobe, znam njihov restoran i ok je. Imaš isto blizu, prekoputa glavne autobuske i željezničke stanice, motel Royal. Sve ostalo sto znam je malo dalje od BKC-a, prije svega pansion u centru grada, kod SDK, i hotel Tuzla. Ništa više mi ne pada na pamet, možda ako neko još zna da ti javi. Cijene ne znam, ali su u hotelu visoke.crna lala je napisao/la:e ovako dolazimo u tuzlu 26/27 03 2010...mi smo hotelijersko-turisticki tehnicari i u sklopu prakse treba nam pristojan smjestaj po povoljnoj cijeni...da ukljucuje nocenje veceru i dorucak...skupina od 50 ljudi...=)
Natrag na Sjeveroistočna Bosna
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.