kao sto se u naslovu vidi imam Astru g 2.0 turbo dizel 2002 g....u zadnja dva- tri mjeseca pocela mi se paliti lampica za servis (auto i kljuc),mislim da to znaci...,desavalo se to na kratko upali se minut dva pa se ugasi, pa se nakon pola sata-sat ponovi...ali evo vec 3-4 dana se upalila i negasi se, a auto mi izgubilo vucu,preko 3000 obrtaja samo klone,a uz vecu stranu moram saltati-prva,druga...posjetio sam razne majstore,ali znate kako je kod nas; jedan kaze moguce ti otislo bos pumpa ,drugi kazu turbina,treci regulator protoka zraka(stavljo drugi polovni-isto),bio kod majstora koji radi Bosh pumpe;-kaze malo pusta ali nebi trebo biti uzrok u njoj,to je do zraka...danas iso na dijagnostiku;-nije uredu paljenje(treba biti oko 4 a u mene 10 -neznam cega,nerazumjem se)-kaze treba pumpu renovirati i kao neradi mi neki ventil neznam kako se zove SLIKA ( okrugli, crni,od plastike stoji gore iznad pumpe)....ovo pisem u nadi da ce neko procitati ko je imao slicne problemi i zna rijesenje pa da mi olaksa...,,jer renoviranje pumpe kosta oko 1200 KM...hvala