Bambi_na_kofeinu je napisao/la:Je li viđao neko u Sarajevu Cera di Cupra kreme, zelena linija?
ja samo roze vidjam po radnjama
nisam znala ni da ima zelena
btw-u italiji je 2 X skuplja nego kod nas
Moderator/ica: ladyblue18
Bambi_na_kofeinu je napisao/la:Je li viđao neko u Sarajevu Cera di Cupra kreme, zelena linija?
), ima Merkator Socijalno.
parfem je isti.VenomousV je napisao/la:haj sad reci sto na savjet gyn? jel to ne valja koristiti te gelove za intimno pranje?
VenomousV je napisao/la:haj sad reci sto na savjet gyn? jel to ne valja koristiti te gelove za intimno pranje?
CherryLips je napisao/la:Od juce mi se perutaju ruke,tj.prsti,neznatno i dlanovi,nikad mi se prije to nije dogadjalo. Danas se trackam kremom od nevena al ne bi rekla da ima nekog efekta. Da nije manjak nekog vitamina (A,E,C)? Vidim da je ovdje Alica najstrucnija.
Alice,pomazi!!

CherryLips je napisao/la:Od juce mi se perutaju ruke,tj.prsti,neznatno i dlanovi,nikad mi se prije to nije dogadjalo. Danas se trackam kremom od nevena al ne bi rekla da ima nekog efekta. Da nije manjak nekog vitamina (A,E,C)? Vidim da je ovdje Alica najstrucnija.
Alice,pomazi!!

alica.k je napisao/la:drekalice, u toj kremi za ruke ima alkohola
michun, kakav ti je onaj fazon sa andjelikom?
)alica.k je napisao/la:drekalice, u toj kremi za ruke ima alkohola
michun, kakav ti je onaj fazon sa andjelikom?
Bambi_na_kofeinu je napisao/la:Ova 48 krema je zaštitna, ne za njegu, znači primarna namjena joj je bila da se ruke namažu prije teških radova ili poslova sa hemikalijama (recimo taj ajax) da bi se na kožu nanio zaštitni sloj.
mene ta stranica strasi sa svojom safety kolonom
kad u necemu se sve crveni meni se kosa na glavi dize 
drekalica28 je napisao/la:Naletila sam na stranicu na kojoj kad ukucate taj neki svoj kozmetički preparat, možete naći šta to sadrži sve do zadnjeg sastojka.
Također imaju pokazatelj koliko je koja stavka dobra ili loša za nas.
http://www.cosdna.com/
ova sto nije je puno rjedja i sve to...meni ni blizu dobra kao ona sto bukvalno stavis 2mm na ruke i djeluje.Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.