Moderator/ica: Bobi
Bigtaurus je napisao/la:Zdravo svima,
Ubrzo treba da putujem na odmor u crnu goru tacnije Herceg novi pa mi treba mala pomoc oko puta kuda mi je najbolje i najblize da idem ako moze neko iz iskustva da kaze par rijeci.
Usput kakav utisak imate za Herceg novi sto se tice ljetovanja i odmora.Dali je mjesto interesantno,dali je skupu i imam neke ne pouzdane informacije da se placa ulaz na plazu pa eto ako moze neko ko je vec putovao dole da napise par rijeci.
Hvala svima.
, Letu Stuke su tamo nedavno svirale, cuo sam. Velik prostor sa dobrom muzikom na otvorenom, uvijek se nesto desava osobito tokom Filmskog festivala, a uglavnom se ulaz ne placa.
, ima ih vazda buljuk 
vivaldi je napisao/la:
Duuuugo Setaliste 7 danica koje spaja Novi i Igalo (ustvari ne znas razliku kad iz jednog predjes u drugi) i koje je uvijek krcato ljudima.
il' su ga proširiliterra_incognita je napisao/la:vivaldi je napisao/la:
Duuuugo Setaliste 7 danica koje spaja Novi i Igalo (ustvari ne znas razliku kad iz jednog predjes u drugi) i koje je uvijek krcato ljudima.
Pet danicail' su ga proširili

terra_incognita je napisao/la:Svojevremeno je-kad?
, cak i slike
jerbo voz vidjela nisam
terra_incognita je napisao/la:Ma meni je svojevremno vrijeme kad mi je šetalište pet danica bio puteljak od kuće do škole, pa kontam da nisam nešto propustilajerbo voz vidjela nisam
Ćire se već ne sjećam, kao ni ti
terra_incognita je napisao/la:vivaldi je napisao/la:
Pet danicail' su ga proširili
u pravu si, ne znam otkud meni 7, ali nema veze. Zena nikad nema viska 
šetalište se lako savlada...zato i danas mogu pješačiti satima 
Bigtaurus je napisao/la:Zdravo svima,
Ubrzo treba da putujem na odmor u crnu goru tacnije Herceg novi pa mi treba mala pomoc oko puta kuda mi je najbolje i najblize da idem ako moze neko iz iskustva da kaze par rijeci.
Usput kakav utisak imate za Herceg novi sto se tice ljetovanja i odmora.Dali je mjesto interesantno,dali je skupu i imam neke ne pouzdane informacije da se placa ulaz na plazu pa eto ako moze neko ko je vec putovao dole da napise par rijeci.
Hvala svima.
chelo je napisao/la:Bigtaurus je napisao/la:Zdravo svima,
Hvala svima.
Mostar>Buna>Hodovo>Stolac>Ljubinje>Popovo polje>Trebinje
Od Bune do Trebinja vrlo rijedak saobracaj, nema policije, pejzazi predivni. Provjereno.
Od Trebinja mozes novim (ratnim) putem za HN preko Aleksine međe u Trebinju, mozes i na Dubrovnik pa preko Kotora, takodje predivni pejzazi, Jadranska magistrala.
Sve u svemu obavezno presjeci poslije Mostara lijevo. A ove tamo preko Foče i Šćepana ne znam, ali su i meni savjetovali da ne idem, tako da nisam ni probao.
statixx je napisao/la:Vozim za Igalo.
Viamichelin pokazuje put do Bilece, a zatim skrenuti prema granici sa CG i ici preko Vilusa za Igalo.Ikakvih iskustva sa ovom rutom?
Da li je bolje preko Trebinja, s tim da moram zaobici hrvatsku granicu.
emko1234 je napisao/la:statixx je napisao/la:Vozim za Igalo.
Viamichelin pokazuje put do Bilece, a zatim skrenuti prema granici sa CG i ici preko Vilusa za Igalo.Ikakvih iskustva sa ovom rutom?
Da li je bolje preko Trebinja, s tim da moram zaobici hrvatsku granicu.
iza mostara skrenes na stolac, pa ides ljubinje-trebinje i granica. poslije granice se spusstas u Herceg Novi i mozes proci kroz a grad a mozes magistralom do igala. od hn do igala imas 5 minuta voznje autom. moj rekord ovim putem je oko 3.40min do herceg novog. odlicna cesta poslije skretanja za stolac. u svakom momentu mozes bez problema vozit 90-100.
chelo je napisao/la:Bigtaurus je napisao/la:Zdravo svima,
Hvala svima.
Mostar>Buna>Hodovo>Stolac>Ljubinje>Popovo polje>Trebinje
Od Bune do Trebinja vrlo rijedak saobracaj, nema policije, pejzazi predivni. Provjereno.
Od Trebinja mozes novim (ratnim) putem za HN preko Aleksine međe u Trebinju, mozes i na Dubrovnik pa preko Kotora, takodje predivni pejzazi, Jadranska magistrala.
Sve u svemu obavezno presjeci poslije Mostara lijevo. A ove tamo preko Foče i Šćepana ne znam, ali su i meni savjetovali da ne idem, tako da nisam ni probao.
citroen xm je napisao/la:Preko Šćepan polja nema potrebe da ide jer tamo se ide ako će u Budvu, za Herceg Novi je daleko. Imaš dvije najbolje rute:
1.Sarajevo-Mostar-Ljubinje-Trebinje- Herceg Novi i tu ti je Igalo
2.Sarajevo-Foča-Gacko-Trebinje-Herceg Novi
Ni u jednom slučaju nemaš potrebe za dodirom sa hrvatskom granicom. Prednost prve rute je izbjegavanje prevoja Čemerno(mada kada voziš normalno nije problem), a prednost druge rute je hladovina i odličan put na potezu Gacko-Bileća-trebinje-Herceg Novi.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], lavic, sLLayer i 3 gostiju.