nadrndan je napisao/la:Je li iko PROBAO ove cokolade.
Dizajn im je zivi kich, ali to jos uvije ne znaci da nisu kvalitetne.
Kao sto ne znaci ni da jesu.
Dizajn je pravo cool i uopste nije kich, ponovi marketing!

Moderator/ica: delightful
nadrndan je napisao/la:Je li iko PROBAO ove cokolade.
Dizajn im je zivi kich, ali to jos uvije ne znaci da nisu kvalitetne.
Kao sto ne znaci ni da jesu.

fixitagaint je napisao/la:
Choco CLUB punjena čokolada jagoda nije losa. (Vispak)
Luisa je napisao/la:girl je napisao/la:travnicki sir, poljorad, ALI OVCJI, ne kravlji. kratko se stavi u vodu pa jede. mmmm.
eh, dukat brasno integralno, iz tesnja, ja dugo nisam vidjela bolje, jer je puder integralno, bas, bas odlicno.
adeline F, jufke. predobre.
adeline F - sljivopita![]()
vispak kafa i one male cokoladice i praline.
milkos sve
zenicka mljekara jogurt i mileram, predobar, a i ostalo nije lose.
i megle mi nije los, ako cemo posteno![]()
e sad, da mi je jos naci gdje ima domaca pijaca -pa boze dragi nista domace se ne moze kupiti, sve je spansko, makedonsko itd na pijaci. muz kaze da su seljaci postali previse lijeni da rade iako bi narod i vise placao zdravo i domace. ja prva bih. toliko je tesko naci onaj nas pravi dobri paradajz, jabucar, da je to nevjerovatno, a o mrkvi danima sanjam
Nemoj mi samo hvaliti Travnicki sir Poljorad, jako preslanosamo se pitam kome oni to uopste mogu pordati!!!
Definitivno NE Poljoradovi proizvodi.

leigh je napisao/la:Swity više nije bh proizvodSarajevska pivara je zatvorila vegafruit u brijesnici, proizvodnju preselila u Hrvatsku.

Gospoda Ministarka je napisao/la:BIONA je napisao/la:Gospoda Ministarka je napisao/la:
Definitivo bolje od Milke!!!![]()
Uh ovo izgleda jako dobro, ali ovo nisam vidjela gdje se moze kupiti? Jel ovo ona Desert prodavnica sto ih ima vise u SA ?
Je, to je ta firma.
Cokolade su vrhunske, prhke a lako se tope a lagane i vise cokoladne nego Milka ili Dorina (koje je meni licno bez veze).
Odlican sok, a inace nisam neki ljubitelj sokova
Neznam da li je neko spomenuo ali ovo je najbolja vode na trzistu.

Bosanac sa dna kace je napisao/la:@Toto kolko kosta taj kajmak sa tim casama?

pa to mi u oko može stati.Toto je napisao/la:bogme bi ja radje iz one borove kace vec iz one kineseke plastike olovom kalajisane

Haettenschweiler je napisao/la:Toto je napisao/la:bogme bi ja radje iz one borove kace vec iz one kineseke plastike olovom kalajisane
Svakako! ALI ne smijemo ispustiti iz vida činjenicu da veoma često dizajn odlučuje o poslovnom uspjehu jednog proizvoda. Nisam baš siguran da je mnogo ljudi spremno držati ćepanicu u frižideru. Pored toga, drvenom ambalažom sebi zatvara vrata Evropske unije (i bez drvene ambalaže je veoma teško prodati mliječne proizvode u EU).

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.