Gdje se jede najbolja pita u Sarajevu (osim kod naših nana, pozlatile im se mubareć ručice)!
Gdje je najbolji burek, zeljanica, krompiruša, sirnica, sjecani, buredžici...?
Moderator/ica: delightful
LafoMamone je napisao/la:Daleko najbolje burekdzinica je "Bosna" kod Vijecnice. Nisam odavno bio, ali ne sumnjam da je kvalitet ostao isti. Dobra je i "Sarajevo".
Ostala mjesta nisam posjecivao tako cesto, osim ako je u pitanju neka velika frka i guzva.
Znaci u "Bosnu" na kilu bureka i neces se pokajati.
flora.sa je napisao/la:meni je jami najbolji...mada to i nije burgdzinica
, ali ja moram iskoristiti priliku da ovo mjesto spomenem...
Bosna kod trznice...je li to drzi isti covjek kao Bosnu na Carsiji?
Svemirski_Jebach je napisao/la:tacno je da se u sarajevu ne moze dobro, a jeftino jesti. Ne racunam buregdzinice u ovom.

Mr.Who je napisao/la:U srijedu poslijepodne sam bio u Bosni sa zenom na krompiraci.Zena je zapazila a ja sam bio preokupiran pitom pa nisam cuo.Hoce covjek da plati i vadi 50 KM iz dzepa.Djevojka sto radi ga pita ima li sitno na sta covjek odgovara da nema.Kaze mu ona "hajde, platices drugi put".
-"Ali ja nisam odavde."
-"Ma nema veze, kad god dodjes platit ces."
Nisam iz SA ali u Bosnu skoro pa obavezno svratim na pitu kad sam u SA.
Celicna_saka je napisao/la:Svemirski_Jebach je napisao/la:tacno je da se u sarajevu ne moze dobro, a jeftino jesti. Ne racunam buregdzinice u ovom.
Ti si prolupo.
Svemirski_Jebach je napisao/la:Celicna_saka je napisao/la:Svemirski_Jebach je napisao/la:tacno je da se u sarajevu ne moze dobro, a jeftino jesti. Ne racunam buregdzinice u ovom.
Ti si prolupo.

chuchumbamayumbe je napisao/la:Ljudi,
Gdje se jede najbolja pita u Sarajevu (osim kod naših nana, pozlatile im se mubareć ručice)!![]()
Gdje je najbolji burek, zeljanica, krompiruša, sirnica, sjecani, buredžici...?
Svemirski_Jebach je napisao/la:Celicna_saka je napisao/la:Svemirski_Jebach je napisao/la:tacno je da se u sarajevu ne moze dobro, a jeftino jesti. Ne racunam buregdzinice u ovom.
Ti si prolupo.
a gdje ima, a da nije pita il' cevapi? I da se raje ne truje? Dje god je bilo sta, neko je zaplatio trovanjem...eto ti pomodorino, 500 ljudi platilo...
Trenutno korisnika/ca: D0G i 2 gostiju.