mina-sana je napisao/la:pa ne znam ni sto se petljas medju zenejesil' musko ili jok
![]()
a ne znam ni ja sto se petljam vidis

S vama se dobro petljat samo na jedan nacin

Moderator/ica: ladyblue18
mina-sana je napisao/la:pa ne znam ni sto se petljas medju zenejesil' musko ili jok
![]()

zelenashica je napisao/la:eh...da sam znala šta slijedi nakon 2 mjeseca od nadogradnje noktiju ne bi se dala tako lako u taj poduhvat...sad fkt ne znam kako da ih skinem...pokušavala sam...hm..i idalje pokušavam al ništa.....sve ideje isrpila(od pokušaja zavaljivanja drugim noktom,lenjarom
.....držanjem u vodi ne bili malo popustili...)ali ništa...a ona što mi ih ugradi kaže da je ne vjerovatno kako tako dugo traju,te da sam ja prva koja ih ne može skinuti
....
....djevojčice,djevojke,žene....pomagajte dajte par ideja.......me nemam više živaca da svake sedmice idem na dopunu izrastka....hoću nazad one svoje noktiće

sve dok potpuno ne izrastu tvoji nokti 

):

bez_ideje je napisao/la:Ej ljudovi,zna li ko ima li se gdje kupiti ovih ukrasa za nokte,cirkoncica ,sljokica...gdje to ove sto rade nabavljaju ?

bez_ideje je napisao/la:Ej ljudovi,zna li ko ima li se gdje kupiti ovih ukrasa za nokte,cirkoncica ,sljokica...gdje to ove sto rade nabavljaju ?
imaju svegaaaaaa

mostarac je napisao/la:gori sam ja sto se petljam u svadju medju zene jebo majku. Ja se umjesam, a one se nakon toga izmire i slozno protiv mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gluho bilo
sto se mijesas gdje ne treba

dina_qa je napisao/la:ono sto je preferiram je (inace moji radovi):

bez_ideje je napisao/la:dina_qa jel i na prvima gel preko nokta,ili samo prozirni lak?

da je predjeno gelom preko koze a i ne znaju o cemu se radi 
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.